Geen widgets gevonden in de zijbalk
Review | zelf thee samenstellen via Ilovetea

Thee. Er bestaan duizenden soorten en smaken. Wit, zwart, rooibos en ga zo maar door. Er zit vast een smaakje bij die aan je wensen voldoet. Maar hoe tof is het om zélf je thee samen te stellen? Om alle ingrediënten samen te voegen die jij lekker vindt?! I did it, en vandaag vertel ik je over mijn ervaring hiermee.

Met het leuke concept van Ilovetea was ik al bekend. Ik heb al eens een proefpakketje ontvangen van deze webshop. Mocht je benieuwd zijn naar dit artikl; klik hier. Voor wie het concept niet kent zal ik het nog even kort toelichten.

In de webshop van Ilovetea krijg je de mogelijkheid om je eigen thee samen te stellen voor jouw ultieme geluksmomentje. Je kiest als eerste je basisthee. Denk hierbij aan groen, wit, zwart etc. Vervolgens kies je één of meerdere smaakjes. Bijvoorbeeld appel, gember, bosvruchten enzovoorts. En that’s it! Hanneke en Samantha doen de rest.

De thee die je hierboven ziet is mijn eigen Personalitea <3 Ik koos rooibos als basis en voegde daar nog appel en bosvruchten aan toe. Hmm. Een volgende keer kies ik denk ik witte of groene thee. Rooibos heeft natuurlijk al een heel sterk aanwezige geur en smaak en is daardoor lichtelijk overheersend. Toch vind ik het een lekkere combi 🙂 Vooral ook omdat ik het allemaal zelf heb gekozen.

Als je houdt van losse thee is een bezoekje aan deze webshop zeker de moeite. Een uniek concept wat ontzettend leuk is vormgegeven!

Mocht je nou niet kunnen kiezen, of je laat dit liever aan iemand anders over kun je ook een thee bestellen die door andere mensen zijn samengesteld. Het kan allemaal! En als je nu door de bomen het bos niet meer ziet bestel je gewoon een proefpakketje. Zo kun je op je gemak erachter komen welke smaak bij je past en deze met elkaar combineren.


Door admin