• 01/07/2022

Daar komt ze weer aan met haar shoplog van o.a. de DM hoor. Ze is zeker weer bij haar ouders in Duitsland geweest?! Jep. Guilty! Ik heb weer lekker geshopt toen ik bij mijn ouders op bezoek was. Zo shopte ik nieuwe laarsjes, een heel leuke festival-top en nog veel meer. Kijk je mee?

Tja, als ik naar mijn ouders ga, dan maak ik daar gebruik van, en daarbij hoort ook een rondje door de stad! Je moet ervan genieten toch 😉 I did! Ik kocht niet enorm veel, maar wel allemaal leuke dingen vind ik zelf. De tijden dat ik met asociaal grote tassen de DM uitliep zijn wel een beetje voorbij. Mijn kast puilt uit van de douchegels. Ik denk dat ik nog genoeg heb voor een jaar. “Is het zo erg?” Yes, het is zó erg…

Daarnaast ben ik ook wat bewuster bezig met wat ik allemaal koop. Leuk en aardig, om overal enorme aantallen van te bezitten.. Maar word ik daar nou echt gelukkiger van?! Soms wel. Vaak ook niet.

Bij de Primark kocht ik een paar leuke items. Om te beginnen liep ik tegen een hele leuke bikini aan. Daar kan ik echt niet genoeg van hebben, hihi. Die kan ik echt blijven kopen. Klinkt een beetje tegenstrijdig met wat ik hierboven schrijf, hé? Anyway, ik nam hem toch mee, en ik heb er geen spijt van!

Ik nam een gezichtsolie mee van Alverde. Las veel goede dingen hierover! Kost ook geen drol. Wie wil een review?

Sokken. Echt iets wat ik kan blijven kopen. Vooral als ze een leuke print hebben, dan ben ik verkocht! Kijk deze cuties dan?! Jep, ook deze gingen met mij mee.

Even een rondje door de Tally weijl, blijft leuk! Al snel liep ik tegen dit hele leuke topje aan. Ik zie mezelf al helemaal al helemaal staan op een tof festival deze zomer. Maar eerst nog wat bijbruinen… 😉

Hoe leuk zijn deze laarsjes? En hoe leuk zijn ze als ik zeg dat ze maar 11,90,- hebben gekost? Koopje!

Oeps. Ik heb nog genoeg douchegels, maar voor ‘limited edition’ zwicht ik iedere keer weer! Ook nam ik een micellair water mee van Balea, ik ben benieuwd.

Ik kocht een leuke broek in groen/grijze kleur. Gewoon, leuk voor erbij. Het was echt een koopje!


Overal waar ik ben is… een nagelvijl. Omdat de mijne stuk voor stuk overleden zijn, werd het wel tijd voor een nieuwe. Ook naam ik een mooie blush. Ik ging voor de verandering eens niet voor roze of perzikkleur.

Ik kocht 2 leuke broekjes voor de zomer. Ik had deze bij een andere blogger voorbij zien komen. Leukerds!

Deze zijn nieuw in het assortiment bij DM. Ik was erg benieuwd naar de geur en werking hiervan. Vormgeving? Super tof! Geur? Love it! Toch moet ik zeggen dat hij niet kan tippen aan mijn handgel van Bath & Bodyworks 😉


Wat vind je van mijn aankopen? Wat vind je het leukste?