• 01/07/2022

Alweer zo’n twee weken geleden was ik zo lucky! Ik won € 100,- shoptegoed om te besteden bij de TKMaxx in Eindhoven. Hierdoor mocht ik ook aanwezig zijn bij de opening, hoe cool?! Als je mijn leuke aankopen wil zien, klik even door 😉

Op 28 oktober was het zover! De TKMaxx werd geopend en ik mocht hierbij aanwezig zijn 🙂 Echt tof om eens mee te maken. Op Instagram zag ik al dat Nicky ook gewonnen had en toen stelde ik voor om lekker samen te gaan. Even elkaars handje vasthouden haha, geintje. Eerlijk is eerlijk, fijn was het wel om samen te gaan. En ook gelijk een stuk gezelliger!

Het liep alleen niet allemaal zoals gepland want toen ik op het punt stond om de bus te pakken kon ik mijn OV kaart nergens vinden. Noooo! Nicky zat al in de bus die elk moment hier voorbij kwam gereden. Oké, and now what?! Ik besloot om niet langer te zoeken en de auto te pakken. Even snel nog een appje sturen naar Nicky haha. De eerstvolgende halte is ze uitgestapt en heb ik haar opgehaald om samen te rijden. Wat een gestress hihi.

We kwamen aan verwachtten eigenlijk dat het ontzettend druk zou zijn. Integendeel, het was allemaal goed te doen. Er liepen wel wat mensen rond, maar extreem druk was het absoluut niet. Wel fijn, want zo konden wij lekker op ons gemakje foto’s maken en niet geheel onbelangrijk; shoppen!

Sneak peek van bovenaf 😉

Ik kocht een ontzettend toffe set van W7. Hierin zitten 3 hele mooie paletten.
– ‘In the buff’ eyeshadow palette met 12 nude-kleuren (mix van mat en glans)
– ‘Midnight’ eyeshadow palette met 6 kleuren (mix van mat en glans)
– ‘The cheeky trio’ highlighter, bronzer en blush.

Totaalprijs normaal € 32,- en ging met mij mee voor maar € 19,- SCORE!

Ook kocht ik nog een mooie bronzer van W7, namelijk de ‘Africa’ bronzer. Alleen al voor de verpakking zou je hem kopen, toch?! Normale prijs € 4,49, en nu slechts € 2.99.


Dat patroontje is toch ook gewoon cute! Bij mij scoort deze bronzer in ieder geval al plus 1.

3 setjes?! Hallo! Uhm, ja.. Ze waren zo goedkoop! Voor maar € 5,- per stuk kon ik ze niet laten liggen. En tja, ergens heb ik stiekem ook een goede reden. Een setje geef ik eind van de maand weg tijdens een grote winactie. Meer verklap ik niet!

Ik heb dus – vind ik zelf – niet extreem veel gekocht. Zeker als je bedenkt dat ik nog iets meer dan de helft van mijn shoptegoed over heb. Ik kan dus nog een keertje terug om mezelf nog wat cadeautjes te geven. Blijft leuk 😉


Nu ben ik benieuwd, kende jij TKMaxx al? En zo ja, bij welk filiaal ben jij geweest?