• 01/07/2022

Twee maanden en een aantal bestellingen bij Aliexpress verder heb ik weer een shoplog voor jullie. Ik heb weer geshopt op het gebied van sieraden en allerlei andere ‘prulletjes’ die wij vrouwen wel kunnen waarderen 😉 Kijk je weer met me mee?

Er gaat geen maand voorbij dat ik niet bij Aliexpress bestel.. Oeps. De vaak lage prijsje trekken me toch iedere keer weer over de streep. Dat de kwaliteit niet altijd top is, neem ik maar voor lief 😉 Want weet je, voor die paar cent is het toch niet zo erg. In de meeste gevallen ben ik namelijk heel enthousiast! Vaak genoeg doe ik hele toffe aankopen waarvoor ik echt geen drol hoef te betalen. En eerlijk is eerlijk, wekelijks een paar bestellingen in de brievenbus aantreffen is toch ook wel heel leuk..

Oorbellen 1 € 0,81

Ik was inmiddels wel weer toe aan wat nieuwe oorbellen, dus ik ging op zoek naar een leuk paar. Ik ging voor deze kleine ringetjes met een (soort van) balletje. Vrij simpel en basic, maar toch ook speels door het balletje. Helaas geen zilver, maar goed genoeg voor de komende weken 🙂 Ik vind ze erg leuk! Alleen de sluiting vind ik een beetje gek…

Oorbellen 2 € 0,92

Dan nog een setje oorbellen die hier wel op lijkt, namelijk ook kleine ronde oorbellen met een leuk detail. Ik heb geen idee hoe je dit noemt, maar je ziet het steeds meer en ik vind het eigenlijk wel leuk! Helemaal voor die prijs.

Wenkbrauwschaar € 0,85

Hoewel ik maar weinig wenkbrauwhaartjes heb zijn er soms wel van die eigenwijze haartjes die erg lang zijn en er net bovenuit steken. Daarvoor lijkt dit schaartje me perfect. Oh, en stiekem heb ik deze ook besteld om de wenkbrauwen van vriendlief een beetje te temmen. Het is nodig, zeg maar..

Slaapmasker € 1,07

Ook bestelde ik dit slaapmasker via Aliexpress. Eigenlijk al een beetje met het oog op de vakantie. We willen namelijk naar Bali deze zomer, dus er staat een lange vlucht op de planning. Om wellicht toch nog wat slaap te pakken leek zo’n slaapmasker me wel handig. Dan nog mijn oordopjes in en hopelijk lekker wegdommelen 😉

Ballonnen € 1,87

Ik weet eerlijk gezegd niet zo goed waarom ik deze ballonnen heb gekocht, hihi. Natuurlijk zijn ze wel leuk, maar zonder helium erin zijn ze toch een stuk minder leuk denk ik. Eens zien hoe ik dit ga oplossen. Hoe dan ook, leuk zijn ze wel!

Panty € 0,95

Dit is zo’n aankoop waar ik super enthousiast over ben. Ik kocht namelijk deze hele toffe stippen panty voor nog geen euro! Omdat ik niet wist hoe hij zou bevallen kocht ik er maar 1, en daar heb ik nu al spijt van! Gelukkig heb ik er inmiddels alweer 2 nieuwe besteld, want hij beviel me super goed! Net wat leuker en speelser dan een gewone panty. Zelf geef ik daar liever niet teveel geld aan uit omdat ze het toch niet lang overleven bij mij, haha.

Hoofdband € 1,16

Bij dit winterse weer hoort ook een item die ervoor zorgt dat ik het niet onnodig koud krijg. Aangezien ik eigenlijk altijd met de scooter naar het werk cross is een muts – of een hoofdband – wel essentieel. Als ik een keer wil afwisselen met een muts is deze hoofdband toch een leuk alternatief 🙂


Wat heb jij voor het laatst geshopt bij Aliexpress? En wat vind je van mijn aankopen?

1