• 01/07/2022

Tja, dat ik ga shoppen wanneer ik bij mijn ouders in Duitsland ben is geen verrassing meer 😉 Zo ook deze keer was ik goed geslaagd. Mijn 2 favoriete winkels daar zijn dan toch wel de DM en de Primark. Wil je mijn buit zien? Kijk dan mee naar mijn shoplog.


Ik was weer op zoek naar een paar – fake – all stars. De vorige die ik had van Primark waren inmiddels overleden en in de prullenbak beland. Tijd voor nieuwe! Ik vond deze rode eerst even ‘wennen’, maar nu ben ik ontzettend blij met de kleur 🙂


Ik laatst online deze toffe enkellaarsjes <3 Meteen verliefd! In mijn vakantie ging ik dus snel richting de Bershka om deze schatjes te passen. Het was meant to be!


Deze trui kocht ik voor maar 2 euro in de kringloopwinkel. Helemaal nieuw! Goeie deal toch?!


Wat nieuwe haarproducten, komen altijd van pas! Ik probeer zoveel mogelijk te variëren en erachter te komen welke favoriet gaan worden 🙂


2 nieuwe hoeden! Ben er zo blij mee 🙂


Bij het zien van deze trui denk je vast “wtf is dit voor lelijk ding”? Jep, dat is mij nieuwe ugly christmas-sweater voor komende winter. Lekker fout, maar lekker comfi. En dit was een koopje, voor maar 1 euro nam ik ‘m mee. (Meer had ik eigenlijk ook niet willen betalen voor dit lelijke ding hihi)


Wat mini’s om te proberen, of voor in mijn toilettas voor dagjes/weekendjes weg.


Dat zijn nog eens een hoop lakjes hé?! De lichtblauwe en paarse kocht ik bij de Prijsmepper, en de rest kreeg ik van mijn moeder. Ze was bezig haar nagellakstash uit te zoeken en ik mocht even komen neuzen. “Die vind ik leuk, die vind ik mooi, die vind ik gaaf”….


Deze mooie peplum top kocht ik bij Primark. Ik vond het een beetje een gok omdat ik hem niet heb gepast, maar hij staat zo leuk! En dit is mijn eerste peplum item ooit, dus ik ben super blij.


Over dit spijkertopje? twijfel ik nog een beetje. Hij staat wel leuk, maar ik weet niet. Beetje twijfelgeval hihi.


Nog een sale-item! Deze toffe tas was afgeprijsd van 13 naar 3 !!! euro. De print vind ik heel erg leuk staan. Mijn oude tas ligt nu in de container, en deze heeft z’n plaats ingenomen.


Een vrij simpel shirtje, in een kleur die ik normaal niet vaak draag.


Alvast een vrij dunne trui, perfect voor de af en toe wat frisse dagen. Weer lekker veilig in het zwart.


Nog wat random verzorgingsproducten. Inclusief mijn favoriete oogmake-up remover.


En last but not least; mijn fluffy vestje 🙂 Voor nu nog wat te warm, maar je kan het maar vast hebben toch?!

Ik ben echt heel blij met deze aankoopjes. Stuk voor stuk heb ik leuke dingen gescoord, en de meeste ook nog voor een heel fijn prijsje.


Wat vind je het leukste items van mijn shoplog?