• November 27, 2021

Als er iemand van shoppen houdt, ben ik het wel! Ik kan heel blij worden van nieuwe schoenen, nieuwe kleding of een nieuwe tas. Maar wat ik toch het vaakst shop; dat zijn interieur artikelen! Benieuwd naar mijn shoppings? Lees verder!

17

Loods5

Een van mijn favoriete interieurwinkels is Loods5. Helaas zit hij hier niet echt in de buurt (misschien maar goed ook!) maar eens in de zoveel maanden breng ik een bezoekje aan de vestiging in Amersfoort of Zaandam. Ook in Sliedrecht vindt je een Loods5, al ben ik daar nog nooit geweest. En ik las in de krant dat er in 2018 een Loods5 in Maastricht opent! Leuk leuk!

Een webshop die ik ook heel graag onder de aandacht wil brengen, is Dipty. Hier scoor je items die niet alleen mooi zijn, maar ook nog eens fairtrade, eco en duurzaam. Wonen met een goed gevoel dus!

Hieronder wat foto’s van mijn aanwinsten van Loods5;

img_9625Deze mand is gemaakt van een oude autoband, leuk he! Ik hou wel van spullen met een ‘verleden’. Ik gebruik hem voor tijdschriften en allerlei kleine rommeltjes! Hij kostte 29,95 euro.

7Twee aankopen van Loods5; de cactus op stalen voetje en de vetplant die in het Route66 potje zit. Beide waren rond de 10 euro.

15871887_1208015635949857_3254981917895634128_n Dit canvasje met kruis erop nam ik ook mee. Mooie kleur die overal goed bij staat! Deze was 8 of 10 euro, geloof ik.

4
Dit gave canvas wanddoek van HK Living sprak me meteen aan! Ik hou van schedels/skeletten etc dus mijn oog viel meteen op dit exemplaar. Ik heb van dit merk al meerdere ‘schoolplaten’ en blijf ze geweldig vinden. Deze kostte 29,95 euro.

6Deze drie kussens zijn ook van Loods5. Of eigenlijk 2 kussens; de voorste met het peaceteken was namelijk van oorsprong een stoffen placemat van 2,95 euro, mijn moeder maakte er voor mij een kussen van! Top! Het kussen met het kruis is van het merk ‘Stapelgoed’ en kostte 15 euro. Het postzak kussen was 19 euro.

8Dit rubber mandje kostte 15,95 euro. Stoer exemplaar he? En weer van gerecycled materiaal, ook een pluspunt! Ik gebruik hem voor mijn keuken spulletjes maar ook een bos bloemen (in een glas / vaasje) staat gaaf! Je shopt hem in verschillende formaten bij Loods5.

img_9611De kever was 11,95 euro. Ik wist meteen, deze gaat een plekje krijgen in mijn stalen kast. Het witte geeft een mooi contrast met het zwart en daardoor valt ie lekker op! Hij is er ook in het zwart en goud. De oude spuitfles nam ik mee voor 5 euro.

dienbladDit ronde dienblad heeft een mooie ‘used’ look, I like it! Hierop style ik verschillende dingetjes zoals leuke kaartjes, foto’s, veertjes en magneetjes. Hij was 22,50 euro.

15894935_1208004132617674_4234729100913793243_nLekker industrieel, deze bak! Je kunt hem voor talloze doeleinden gebruiken. Dolfje vond het wel een ideale mand 😉 Hij was rond de 25 euro.

Dipty

Nu door naar de mooie webshop van Dipty Wonen. Hier vind je mooie items voor elke woonstijl. Of je nu op zoek bent naar scandinavisch, botanisch of industrieel, Dipty heeft het!
Het mooie is dat de items die je hier scoort, fairtrade/eco/diervriendelijk zijn. Erg fijn om te weten dat het schaap waarvan je een heerlijk zachte vacht thuis hebt liggen, nog vrolijk rondhuppelt in de wei! Zo hoort het!

Ik ontving van Dipty verschillende items waar ik erg blij mee ben en die deel ik graag met jullie.

img_9601Deze mooie woonketting is gemaakt van kurk en is 2 meter lang. Zoals jullie misschien wel weten, ben ik dol op ‘slingers’ en deze behoort nu echt tot mijn favorieten! De kleur en het materiaal vind ik super gaaf. Hij combineert overal goed bij, zowel bij mijn zwarte stalen kast, als op mijn showrek, liggend over een houten bankje of gewoon hangend tegen de muur! Ja, met deze ben ik erg blij!

img_9560Daarnaast ontving ik een aantal mooie soft buckets van het merk Skinny LaMinx. Dit zijn flexibele mandjes van stof, die je kunt gebruiken voor van alles en nog wat! Als opbergzakje, broodzak bij het ontbijt of om een leuke plant in tentoon te stellen. Ze zijn gemaakt van katoen-linnenmix en verkrijgbaar in verschillende formaten en met verschillende dessins.

11Uiteraard ging ik met mijn geliefde cactussen aan de slag! Zij kregen een mooi plekje in de gave buckets van Skinny LaMinx, die overigens gemaakt zijn in Zuid-Afrika. Ik vind ze echt super gaaf, in het echt nóg leuker dan op de foto! En het groen van de cactus kleurt er mooi bij.

15 16Mijn wandplank gestyled met onder andere de kurken woonketting en de Skinny LaMinx buckets.

Ook vind je bij Dipty prachtige schapenvachten, leuke luchtplantjes en bijvoorbeeld magneetborden die gemaakt zijn van oude olievaten. Gaaf! Ook onderstaande pijllamp en de industriële lamp rechts vind ik echt super!

dipty

Win!

Ook enthousiast geworden van de mooie items van Dipty? Dan heb ik goed nieuws. Jij kunt namelijk 3 mooie Skinny LaMinx items naar keuze winnen! Hoe? Volg mij en DiptyWonen op Instagram en tag 3 vrienden onder de foto op Instagram waarop de buckets te zien zijn. Voor extra winkans mag je de foto delen met de hashtag #diptywonenlausje , dit is geen must maar levert je wel een extra lootje op 🙂

10


Ik ben benieuwd; Wat zijn jouw favoriete items uit dit artikel? 🙂

 

Liefs xoxo Laura 

Volg Laura | – InstagramFacebook Pinterest –
* dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review

0