• December 6, 2021

Vrij spontaan vertrok ik vorige week naar London om hier 2 dagen te verblijven. Super leuk, aangezien dit hoog op mijn lijstje stond. Nu was het zover! Natuurlijk kwam ik niet met lege handen naar huis… Ik heb geshopt! En natuurlijk ook de nodige foto’s geschoten die ik vandaag met jullie wil delen. Ben je benieuwd?

Maandagnacht stond ik in alle vroegte op om richting London te rijden. Om 4.30 uur opstaan viel me even vies tegen hoor 😉 Ben dat niet gewend, en had het daardoor ook wel ff zwaar. Zeker omdat het een lange reis ging worden. We gingen namelijk met de auto en boot, in plaats van vliegen. Mijn moeder is namelijk afhankelijk van haar rolstoel dus het was voor ons wel essentieel om met de auto te gaan. Op zich is dit ook prima, alleen ben je hierdoor wel een stuk langer onderweg.

Na een reis van zo’n 8 uur kwamen we in de middag rond een uur of 1 aan in het hotel. We hadden een kamer in het Rathbone hotel op loopafstand van Oxford street. Super locatie, en ook een heel goed hotel als je het mij vraagt. Wel vrij klein, maar het was er schoon, luxe en van alle gemakken voorzien. Mij hoor je niet klagen! Na een beetje rusten was het tijd om het centrum in te gaan. Uiteraard belandde ik al snel bij diverse drogisterijen, haha. Altijd leuk om eens ergens anders te neuzen dan waar je normaal komt, hihi.

In het artikel van woensdag schreef ik ook al over deze HEERLIJKE frappé, wat achterf toch geen frappé bleek te zijn, hihi. Achteraf bleek het een sorbet smoothie te zijn. Zo lekker als ie eruit ziet smaakte hij ook 😉 Als je ooit in London bent : ga naar Amorino’s! Er zitten tig vestigingen 😉

Hoe tof is deze unicorn auto?!

Nog een foto van Amrorino’s. Nom. Echt het lekkerste ijs ever, als je het mij vraagt.

Camden. Een leuk deel van London met allemaal bijzondere winkeltjes en kraampjes. En dit gebouw vol met groen, vond ik wel grappig om te zien.

Ons hotel vlakbij Oxford street. Een beetje oubollig, maar wel vrij luxe ingericht.

Er waren ook tig snoepwinkeltjes met mega grote bakken snoep. Waaaahhh. Ik heb me hier goed vermaakt en was na mijn bezoek bijna 10 pond lichter… Oeps.

Even wennen hoor, dat verkeer haha. Het was ook echt super druk overal. Als je niet uitkeek werd je gewoon omver gelopen/gereden. Wat een hectiek in London, niks voor mij.

Eten bij Jamies. Dit was echt een hele grote aanrader! En ook nog eens niet enorm duur! Zeker doen 😉

Bij TKMaxx scoorde ik bovenstaande parfum en een mooie highlighter van W7. Niet wetende dat ik later nóg 2 geurtjes zou kopen…

Dé concealer die je moet kopen als je in London bent, hihi. Ik twijfel een beetje over de kleur… Qua make-up waren dit mijn enige aankoopjes. Valt best mee!

Mijn allereerste Marc Jacobs <3 Kiss!

En nog een geurtje! Mania van Armani. Als je vraagt wat mijn all time favorite geur is? Dan is het denk ik wel deze!

Ik kocht deze zilvershampoo en conditioner bij Superdrug. Geen idee of het wat is, maar dat zien we dan wel weer 😉 Voor dat geld was het te proberen.

De print van mijn nieuwe playsuit. Flamingo’s en ananas, kan niet beter!

Kan niet wachten om deze straks op vakantie te dragen 🙂

Omdat je van droogshampoo nooit genoeg kunt hebben!


Vind jij London ook zo leuk? En wat vind je van mijn aankopen?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

0