• November 28, 2021

Omdat ik de laatste tijd weer een hoop items heb gekocht leek het me wel leuk om deze aan jullie te showen. Tenminste, als je net zo dol bent op shoplogs als dat ik ben 😉  Ik kocht niet alles ineens, maar steeds een paar items. Wil je zien wat ik allemaal nieuw heb?

shopologg

drks6

Misschien heb je deze prachtige items al voorbij zien komen in mijn artikel over DRKS sieraden.

DSC_8882

Nieuw horloge, deze is van Miniinthebox. Goud kan ik de laatste tijd steeds meer waarderen.

DSC_8889

Mijn toffe, nieuwe ananas achterkantje hihi.

DSC_8895

Serum voor het gezicht. Mijn huid is wat vochtarm, ben benieuwd of dit helpt.

DSC_8896

Handcréme van Hema, oa deze is bedoeld voor een winactie in november. Meer verklap ik niet!

kaketoe

Nog een papegaai in huis hihi. Deze kaketoe kochten we bij de Action voor een paar euro. Als papegaaien-liefhebbers konden wij deze niet laten staan natuurlijk 😉

kenzo1

Mijn nieuwe (ofja, Kenzo’s nieuwe) voerbak van Wood53 is binnengekomen, yay. Is ie gaaf?!

kenzo2

wpid-img_20151005_194507.jpg

Nieuwe sneakers <3 Deze kocht ik bij Scapino, 2e paar 1 euro! Score 🙂 Dit is trouwens kindermodel hihi. Past perfect, scheelt vaak wel wat in prijs. Ze gaan tot en met maat 38.

wpid-img_20151006_080051.jpg

Make-upjes van Freedom Make-up. Deze won ik op de blog van Lotje

DSC_8983

Nieuwe pyjamabroek met – JAWEL – hondjes!!

DSC_9011

Say hello to my new wallet case van MobileFun. En wat dit hoesje nog mooier maakt is dat deze van echt leer is gemaakt. Vaak is leer een stuk degelijker wat betreft kwaliteit. Ik durf te zeggen dat deze een stuk langer mee zal gaan als die cheap hoesjes van bijvoorbeeld Action. Daar staat tegenover dat de prijs wel wat hoger ligt, maar daar is de kwaliteit ook naar. Dit hoesje van Zenus is momenteel te koop voor € 33,99.

DSC_9009

Als jij ook zo’n tof hoesje wil scoren zou ik zeker even een kijkje nemen op de site. Bovenstaand hoesje is voor de Samsung S5, maar ze hebben bijvoorbeeld ook S6 hoesjes en accessoires. MobileFun heeft een ruim aanbod in telefoonaccessoires, maar ook bijvoorbeeld voor tablets is er genoeg te krijgen.

makeup

Natuurlijk moest ik ook even gebruik maken van de Catrice actie 🙂

overig
Ik ben weer een paar sokken rijker 🙂 en wel hele toffe!

schoenen1

Ik was er al langer naar op zoek, witte sneakers. Toch wel even wennen hoor, helemaal wit. Niet bepaald handig bij zo’n kluns als ik..

sloffen

Zijn ze niet cute? Vooral de belletjes, die maken het af hihi.


Wat vind jij van mijn nieuwe spullen? Zou je ergens een review van willen zien?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter |

*dit artikel bevat producten die mij door een merk of bedrijf zijn toegestuurd.
Dit verandert niets aan mijn mening.

0