• December 6, 2021

Jaja, ik heb weer eens een ouderwetse shoplog voor jullie in petto. Niks geen video, nee, gewoon een shoplog! Met foto’s enzo 😉 Als je niet meer weet hoe zo’n shoplog eruit ziet bij mij.. Tja, dan weet je wat je te doen staat. Even verder lezen dus!

img_0043

Ik schreef een tijdje terug over mijn grote Prijsmepper teleurstelling. Na meerdere jaloersmakende shoplogs bij Glamandglitters wilde ik ook eens de mooiste koopjes zien te scoren bij de Prijsmepper. Vol goede moed – nadat ik mijn vriend had overgehaald om mee te gaan – zaten we in de auto onderweg naar de Prijsmepper. Eenmaal op de plaats van bestemming rende ik nog niet naar de winkelstraat waar de Prijsmepper zicht bevindt. Al snel maakte mijn enthousiasme plaats voor teleurstelling. Weg Prijsmepper. Dikke, vette bummer!

Toch is het me gelukt om alsnog naar een Prijsmepper filiaal te gaan. En hoewel ik niet mega veel heb gekocht was het toch wel de moeite waard 😉 I’ll show you why!

img_0067

Bij de So Low kocht ik dit schattige notitieboekje!

img_0096

Dit mooie, harige palette van I heart Make-up voor maar  4 euries!

img_0106

Ennn, de binnenkant.

 

img_0101 Ook scoorde ik bij de Prijsmepper – eindelijk – dit MUA ‘Undress me too’ palette. Deze stond al ruim een jaar op mijn wishlist, maar nooit kwam het ervan om ‘m te kopen. Nu ook dit palette was afgeprijsd met 50% hoefde ik niet lang te denken. Na een beetje zoeken vond ik nog een palette die niet gebruikt was en er nog redelijk netjes uitzag. Score!img_0102

Nog 2 aankoopjes van de Prijsmepper! Een mooie blush, want ja, daarvan kun je nooit genoeg hebben 😉 en een lipstick voor mijn #EPIC maatje.
img_0044

Laatst liep ik een rondje door de Primark en zag dit jurkje hangen. Zonder te passen nam ik ‘m mee en hij is zo mooi!

img_0012Met bovenstaande foto speel ik een beetje vals. Deze nagellak heb ik namelijk niet zelf gekocht. Ik ontving deze Etos lakjes  om te reviewen 🙂 Binnenkort zien jullie ze op mijn blog voorbij komen.img_0066-1

Hello pretty one! Een nieuwe telefoon, dat werd tijd hihi. img_0020

Ook bovenstaande producten ontving ik om te reviewen. Ik geef in mijn laatste YouTube video mijn mening hierover. Klik!

img_0103

Ik bestelde een aantal gellakjes op AliExpress. Inmiddels heb ik er al één getest en ik ben positief verrast. Voor dat geld is ie dik in orde! As we speak zijn er nog een paar onderweg. Oeps.

img_0082

Hier alvast een klein voorproefje op een hele mooie review die binnenkort voorbij zal komen 😉

img_0048

En nog een keer de mooie lipstick die ik kocht voor maar € 1,-

img_0045

Laatst kwam ik thuis van het werk en toen stond mijn vriend me op te wachten met een cadeautje. Het was deze lekkere parfum van Chopard <3


Wat is het laatste wat jij hebt geshopt?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter – YouTube |
* dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review

0