• 01/07/2022

Ken je dat gevoel. Je hebt een financiële meevaller – of niet – en je hebt enorme zin om met geld te gaan strooien. Alle mooie items vangen je aandacht, vooral die grote SALE borden. Je kunt er niet omheen… En dus loop je naar binnen en gooi je snel van alles in je mandje voordat je je weer bedenkt 🙂 Nou, dat gevoel had ik dus afgelopen weekend. Het resultaat van mijn koopzucht vind je in deze shoplog.

Toen ik op Instagram vroeg of jullie een shoplog wilden zien van mijn nieuwe aankoopjes kreeg ik ontzettend veel enthousiaste reacties! Belofte maakt schuld, dus hier is ie dan! De shoplog van mijn aankopen tijdens een bezoekje aan mijn ouders in Essen.

Als je door de intro denkt dat ik bergen met spullen heb gekocht moet ik je helaas teleurstellen. Zoveel is het niet. Sinds kort wil ik wat bewuster omgaan met het kopen van spullen. Ik heb van alles namelijk heel veel, dus voortaan denk ik 2 x na voordat ik iets aanschaf. Een paar van de spullen die ik kocht stonden op mijn wishlist, maar de meeste niet. Oeps.

Ik kon er niet omheen… Bij KIKO stond een huge, roze bord waar met koeienletters ‘SALE’ op stond. Oké, vooruit. Ik kocht 2 items van mijn wishlist, namelijk het oogpotlood en de lipprimer. Uiteindelijk liep ik ook nog naar buiten met een mooie blush die erg fijn afgeprijsd was. Score!

2 hele mooie lakjes, uit de sale voor het mooie bedrag van € 1,90 per stuk.

Wat random dingen! Mijn all time Balea favoriet; de oogmake-up remover. Als je benieuwd naar mijn Balea top 5 van dit moment is verwijs ik je door naar dit artikel. Verder nog een tandpasta en een deodorant. Alsof ik niet genoeg had…

Oogmake-up remover Balea € 1,45
Tandpasta DM € +/- 0,99
Deodorant-roller Nivea € 1,75

En nog een sale-aankoop, deze top van Tally Weijl voor maar € 3,99. Zo jammer dat deze winkel niet meer hier in de buurt zit..


Oké, ik had nog scheergel staan. Maar als er ‘limited edition’ op staat….  (€ 1,15)

Lekkere zeepjes. Want die zijn altijd ‘nodig’. En tja, weer limited 😉 deze nam ik meer voor € 0,65 per stuk.

Mijn poeder van E.L.F. was inmiddels op dus het was tijd voor een nieuwe! De ‘all about matt’ poeder van Essence vond ik erg fijn, maar als deze bijna op was dan brak de poeder altijd in stukken. Mehhh, dit moet anders kunnen. Ik wilde een nieuwe poeder en had positieve verhalen gehoord over deze poeder van Catrice. Ik ben benieuwd!

Catrice prime & fine mattifying powder € 4,95 en Ebelin kwast € 3,95.

Het was weer tijd voor een nieuw Essie lakje. Hoewel ik ‘Bahama mama’ op mijn wishlist had staan, nam ik toch een andere mee… ‘Flowerista’ it is! Hiervoor betaalde ik € 7,95. Daarnaast zie je een topcoat, de ‘gelsetter’ van Essie € 8,95. Deze combi is geweldig! Deze topcoat is echt een grote aanrader. Als je deze aanbrengt over je nagellak geeft het zo’n mooi en glanzend effect. Je krijgt hiermee echt een ‘gel-finish’, so pretty.

Ook nam ik een nog nagellakremover-potje mee. Erg handig vind ik zelf. Geen gedoe met watjes en omvallende flessen remover op je bank. Gewoon lekker makkelijk je vinger hierin stoppen het potje doet de rest. Prijs € 1,95.


Zou je nog ergens een review van willen zien?