• 01/07/2022

Hi loves!  Mijn vakantie is inmiddels aangebroken, which means; plenty of time! Spammen to the max, vandaag mag het.

Aangezien ik niet op vakantie ga, maar wel 2 weken vrij ben heb ik genoeg tijd om nieuwe blogs te ontdekken. Dus vandaag mag je legaal spammen op mijn blog! Als je een webshop bezit mag je ook je link hier beneden droppen! Ook heb ik een vragenlijst samengesteld om mijn lezers – jullie dus – wat beter te leren kennen en te weten te komen wat jullie graag lezen.

Ik heb al een aantal blogs die ik vrijwel dagelijks bezoek, maar vind het altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken. Dus spam maar raak! Ook als je een webshop hebt mag je hier een linkje achterlaten.

Onder andere heb ik kort geleden een vragenlijst ingevuld. Dit bracht me op het idee om ook een vragenlijst te plaatsen. Ik ben wel benieuwd wat daar uit gaat komen en wat je graag leest op mijn blog. Ik zou het echt super lief vinden als je deze korte vragenlijst zou invullen. Het duurt nog geen 2 minuten 😉

Voor de vragenlijst : KLIK HIER. 


Ik heb wel 1 verzoek: laat naast je eigen blog, ook die van een ander achter in je comment. Een blog die jij graag bezoekt 🙂 en de moeite waard is om te delen. Sharing is caring <3