Geen widgets gevonden in de zijbalk
Stapelreview | Mexx City Breeze, Etos Rosemary & Fig en Max Factor Lipfinty

Dat er regelmatig reviews op mijn blog verschijnen zijn jullie wel van mij gewend. Maar de review van vandaag is een tikkeltje anders dan normaal. Ik behandel vandaag namelijk meerdere producten in één review; ook wel stapelreview genaamd. Ik ben in ieder geval ontzettend enthousiast en ik hoop jullie ook 😉 Vandaag bespreek ik 3 hele diverse producten, namelijk Mexx City Breeze eau de toilette, Etos Rosemary & Fig shower foam en Lipfinity van Max Factor. Ben je nieuwsgierig geworden?

Zoals ik al schreef zal ik in deze stapelreview maar liefst 3 soorten producten reviewen. Twee keer een eau de toilette, een shower foam en een lipproduct van Max Factor. Het leek me wel een keer leuk om eens meerdere producten in één review te stoppen, dus bij deze! Bij anderen vind ik dit soort reviews ook altijd wel tof om te zien, dus toen ik een blik wierp in mijn overvolle ‘nog te reviewen la’ was de keuze snel gemaakt. Let’s go!

Etos Botanical Boost – Rosemary & Fig Shower foam

Vorige maand ontving ik weer een heerlijk Etosfriends pakketje. Deze keer met een aantal limited edition producten uit de Botanical Boost lijn Rosemary & Fig. Ik was razend benieuwd, want ik had al veel positieve dingen gehoord hierover. Tijd om hier zelf kennis mee te maken! Ik heb al wel ervaring met een andere geur shower foam van de Botanical Boost lijn, en die is echt goddelijk. De foam is dik, vol en super romig. De geur had ik heel erg kruidig verwacht, maar dit valt mij heel erg mee. De geur bevat namelijk ook een fris en zoet tintje. Eigenlijk een perfecte combinatie van verschillende geurnoten als je het mij vraagt. De geur van rozemarijn vind ik niet enorm overheersend, terwijl ik dit wel had verwacht. Ik ben echt dol op deze geur en ik durf met zekerheid te zeggen dat dit toch wel mijn favoriete geurlijn is uit de Botanical Boost collectie. Snel toch eens langs Etos voor nog meer producten uit deze lijn. Ik ben om…

Andere producten uit de Rosemary & Fig lijn :

  • Scented candle
  • Massage oil
  • Scented sticks
  • Hand cream
  • Body cream
  • Bath fizzer

Mexx – City Breeze (voor hem & voor haar)

Ook vielen er kort geleden deze 2 geuren van Mexx op de deurmat. Nou ja, niet letterlijk, maar je begrijpt wel wat ik bedoel 😉 Geluk voor mijn vriend, want er zat ook een geurtje voor hem bij. Ik ontving Mexx City Breeze, voor hem en voor haar. De vormgeving van deze geurtjes is vrij basic en simpel, maar dan met een speels randje vanwege het kleurgebruik. De eau de toilette voor vrouwen kan ik het beste omschrijven als fris en bloemig. Ook ruik ik sinaasappel terug in de geur, maar slechts heel subtiel. Wat mij betreft een perfecte geur voor het voorjaar en zomer. De geur is geschikt voor elke gelegenheid en elk moment van de dag.

De eau de toilette voor mannen vind ik wat lastiger te omschrijven, hihi. Ik review normaal vooral damesgeuren 😉 Ik kan me goed vinden in de omschrijving van de geur : “een heerlijk zomerbriesje”. Fris, mannelijk en stoer. Ik vind ‘m lekker, en gelukkig is ie ook goed gekeurd door vriendlief.

For Him : De sprankelende combinatie van aquatische en bloemige geurnoten van deze Mexx City Breeze For Him Eau de Toilette geeft je het gevoel van een heerlijk fris zomerbriesje.

For Her : De sprankelende combinatie van sinaasappel en jasmijn van deze Mexx City Breeze For Her Eau de Toilette geeft het gevoel van een heerlijk fris zomerbriesje.

Max Factor – Lipfinity 24hrs

Lipproducten testen blijft leuk! Daarom was ik ook super verrast toen ik onverwachts een pakketje ontving met 4 Max Factor Lipfinity Lip Colours. Ik had er nog geen ervaring mee en heb er ook nog geen reviews van gelezen, dus ik ging er compleet blanco in. Als ik slim was geweest had ik eerst de beschrijving gelezen. Maar ik zou mezelf niet zijn als ik maar gewoon aan de slag ging zonder de instructies te lezen 😉 Zoals je op bovenstaande foto kunt zien bevat het doosje van de Max Factor Lipfinity 2 producten, het bestaat namelijk uit 2 stappen. Ik dacht wel te weten dat stap 1 bestaat uit het aanbrengen van de kleurloze primer. Echter is dit helemaal geen primer, en hoort deze ook pas aangebracht te worden als 2e stap. Dus. Gelukkig heb ik uiteindelijk toch maar even besloten om te lezen hoe deze producten nu precies werken, want ik vond het al zo vreemd..

Je start dus met het aanbrengen van de kleur. Houd je lippen voor 60 seconden van elkaar zodat het product kan drogen. Breng vervolgens de top coat aan voor extra glans. Hiermee kun je gedurende de dag je look steeds weer opfrissen. Op het doosje staat dat dit product een houdbaarheid heeft van 24 uur. Klinkt als een hele grote belofte! Ik heb dit nog niet kunnen testen aangezien ik tegenwoordig geen nachten meer doorhaal, hihi. Wat ik wel heb getest is het product in de ochtend aanbrengen en kijken hoe lang deze het volhoudt op mijn lippen. Ik ben best verrast. De kleur houdt het best lang uit op mijn lippen. Gedurende de dag wordt de kleur wel iets minder intens, maar alsnog ziet het er prima uit. Na een maaltijd wordt het wel iets minder mooi, en zeker na meerdere maaltijden wordt het steeds minder mooi. Al met al vind ik het heel fijn product voor op mijn lippen, al moet ik wel bekennen dat ik toch de voorkeur geef aan matte lipproducten. Maar dit is puur en alleen mijn voorkeur, dit zegt natuurlijk niks over de producten zelf 🙂 De houdbaarheid is goed, en daarnaast ook stukken beter dan een gewone lipstick, maar de kleurintensiteit is ook super. Als je van mooi intense lipproducten houdt die lang en goed blijven zitten en daarnaast ook een mooie glans hebben dan kan ik je de Lipfinity van Max Factor zeker aanbevelen.

Endlessly Magic.

So Irresistible.

Ik hoop heel erg dat jullie deze stapelreview leuk vonden. Ik vond het in ieder geval erg leuk om deze review te maken en hoor graag of het bij jullie in de smaak is gevallen. Laat het vooral even weten in de comments 😉


Door admin