Geen widgets gevonden in de zijbalk
Tip | Biteswelove

Een tijdje terug kwam in ik aanraking met het erg leuke concept; Biteswelove! En omdat ik hier zelf van heb mogen smullen en enthousiast ben, wil ik dat graag met jullie delen.snackWil je weten hoe zo’n box eruit ziet? Kijk dan mee!

Ondanks dat ik ook van snoepen hou, ben ik toch meer van het hartige. Chips, nootjes en ga zo maar door. Lekker ’s avonds op de bank, bakje nootjes erbij en smullen maar. Via het bloggen kwam ik in aanraking met Biteswelove en ben gelijk gaan googlen. Wat een leuk idee!

Dit staat op de site van Biteswelove: 
– BitesWeLove bezorgt de lekkerste tussendoortjes bij jou thuis of op je werk. Een BitesWeLove Lidmaatschap is heel flexibel: vanuit je eigen account kun je eenvoudig je bestellingen beheren. Zo kun je de verzending tijdelijk pauzeren als je op vakantie bent, wijzig je eenvoudig het afleveradres of pas je de frequentie aan. –

Klinkt goed, en ook fijn dat het flexibel is. In je account kun je aangeven welke bites je voorkeur hebben. Ik denk niet dat het snel gaat vervelen, er zijn namelijk al meer dan 50 verschillende bites. Je hebt hierbij keuze uit bites op basis van noten, zaden, gedroogd fruit en af en toe wat chocolade.

Je hebt al een box voor € 4,95 inclusief verzendkosten per week. Je kunt ervoor kiezen wekelijks of tweewekelijks een box te ontvangen.

Bron. 

Mijn mening
Hmm, klinkt goed toch?! Ik heb een box mogen testen en ik kan alvast verklappen dat ik erg positief ben. Deze box past precies door de brievenbus wat wel zo prettig is. Je hoeft hier dus niet voor thuis te blijven en dit houdt de kosten zo laag mogelijk. Alles zit netjes verpakt in zakjes en je ontvangt een kaartje waarop informatie staat over de bites die je besteld hebt. Handig.

Ik kon amper wachten met testen haha, maar eerst moesten er natuurlijk foto’s gemaakt worden hihi. Alleen was het vervelend dat mijn SD-kaart stuk was toen ik de foto’s op mijn laptop wilde zetten. Helaas heb ik dus geen eigen foto’s meer van de box. De rest van de foto’s is door mijzelf gemaakt.


Ben je al enthousiast over Biteswelove? Denk jij dat er iets bijzit wat je lekker vindt 🙂 ?

0

Door admin