• 01/07/2022

Hoe vaak maak je foto’s en stop je ze lekker weg ergens op een externe harde schijf om er vervolgens niet meer naar te kijken? Te vaak, toch? Ik ben groot voorstander van ‘lekker printen die handel’! Vandaag show ik jou mijn nieuwste foto’s in Polaroid-stijl.

Wie mij goed kent weet dat ik gek ben op foto’s. En dan bedoel ik niet alleen het maken ervan, maar ook het daadwerkelijk laten afdrukken. Aan mappen vol foto’s op je laptop heb je ook zo weinig. Ik wil ze kunnen voelen, aanraken en bijvoorbeeld ook willen ophangen. Als je ze niet laat afdrukken is de kans ontzettend groot dat ze lekker in dat geheugen blijven zitten en nog amper worden bekeken. Mede daarom maak ik graag fotoboeken die ik vol stop met mijn allermooiste herinneringen. Zo blijft het lekker tastbaar!

Toen ik de vraag kreeg van Polabora of ik wat foto’s wilde laten afdrukken hoefde ik daar geen 2 keer over na te denken. Natuurlijk wilde ik dat 😉 Dat was stiekem alweer veel te lang geleden!

Over Polabora
Polabora is een start-up bedrijf uit Gent. Polabora maakt het mogelijk om vooral gemakkelijk foto’s te bestellen die de klassieke Polaroid look hebben. Easy peasy it is! Je kunt lekker makkelijk vanuit je Instagram feed foto’s selecteren en van daaruit bestellen, zo fijn. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld via Facebook foto’s te selecteren. Het gemak staat hierin voorop!

Je hebt diverse keuze wat betreft foto’s, maar de Polaroid stijl staat hierbij centraal.

Vintage prints
Ik ontving een pro set vintage prints. Deze hebben de standaard maat van 10 cm bij 9 cm. In deze set zitten 20 foto’s. De prijs hiervan bedraagt € 9,99. Ook word er een klein setje knijpertjes bijgeleverd waarmee de foto’s bijvoorbeeld aan lint of touw kunt hangen. Erg leuk!

Mijn mening
Ik vind het een prettige site waar je makkelijk je foto’s kunt selecteren. Geen gedoe met overzetten want je selecteert ze zo vanuit jouw Instagram account. De levertijd is prima, niet super snel, maar gewoon in orde. De foto’s worden geleverd in een bubbeltjes-envelop en komen netjes aan.


Laat jij ook graag foto’s afdrukken of belanden ze bij jou ook meestal ergens op een externe harde sc