Geen widgets gevonden in de zijbalk
#Treatyourself met Treatwell – Masquerade

Terwijl ik een paar weekjes terug mijn mailbox aan het bijwerken was, ving een wel heel leuk mailtje mijn aandacht. Deze was van Treatwell, dé online boekingsdienst voor de meest heerlijke treatments. Of ik een behandeling wilde proberen die ik zelf via de site kon boeken? En of ik dat wil! Vandaag vertel ik je uitgebreid over mijn ervaring hiermee!

Hoe vaak krijg je nu de vraag of je voor je blog een behandeling wilt ondergaan?! Ik tenminste nog niet eerder, en omdat ik wel toe was aan een beetje ontspanning hoefde ik daar niet lang over na te denken. Al vrij snel was ik erover uit dat het een gezichtsbehandeling zou worden. Ik koos hiervoor omdat ik dit ervaar als échte ontspanning. Oké, vergeet voor het gemak even het gevoel van het verwijderen van onzuiverheden. De rest is ontzettend ontspannend te noemen 😉

Zoektocht naar een salon en behandeling
Omdat ik bijna nooit in een schoonheidssalon kom besloot ik om op mijn gemakje rond te kijken en op zoek te gaan naar een salon die mij aanspreekt. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik zie zoiets net als het kopen van een paar schoenen. De klik moet er gewoon meteen zijn. Ik bedoel, in die salon laat je toch iemand ‘aan je gezicht zitten’, dus daar wil ik dan wel een fijn gevoel bij hebben.

Als je via Treatwell boekt is het erg overzichtelijk en makkelijk om te vinden wat je zoekt. Zo heb je bovenaan de site kopjes met bijvoorbeeld ‘kapper’, ‘nagels’, ‘spa’ en ga zo maar door. Ook kun je zoeken op woonplaats en het type behandeling wat je wilt ondergaan. Ideaal.

Boeken
Online boeken heb ik zelf als heel prettig en vooral makkelijk ervaren. Ik geef toe, ik ben geen fan van bellen met vreemden. Dus als ik dit enigszins kan vermijden, graag! Daarnaast is het ook gewoon erg makkelijk om ’s avonds vanuit bed met de laptop ‘even een behandeling te boeken’.

Ik koos voor de ‘lavendelstempel-behandeling’. Ondanks dat ik geen idee wat ik moest verwachten van lavendelstempels, leek me dit een hele fijne behandeling. Ook ben ik gewoon heel gek op de geur van lavendel.

Helaas werd ik een dag voor de behandeling gebeld door Treatwell. De leverancier van de lavendelsstempels kon deze helaas niet meer leveren, en moest ik dus last minute kiezen voor een andere behandeling. Jammer, maar wel prettig dat ik van te voren op de hoogte word gesteld. Zo had ik nog de keuze voor een andere behandeling. Netjes opgelost door Treatwell.

De behandeling
Yes, eindelijk was het zover! Met mijn ‘blote-billengezicht’ en camera vertrok ik naar de schoonheidssalon Masquerade. Daar werd ik netjes ontvangen. Ik vertelde kort dat ik door Treatwell benaderd ben voor deze behandeling en ik vroeg toestemming om een aantal foto’s te maken. Mijn jas werd aangenomen en ik werd begeleid naar de behandelkamer waar al een ontspannend muziekje op stond en mij verwelkomde.

Ik heb de behandeling als heel prettig ervaren. Ondanks dat de stagiaire ook in de behandelkamer aanwezig was, heb ik daar geen last van gehad. Het was lekker stil en ik ben in dat uur heerlijk tot rust gekomen. Ook kreeg ik nog een handmassage en een handpakking, puur genieten.

Mijn ervaring
Ik kijk terug op een hele positieve ervaring, met zowel de service van Treatwell als met de schoonheidssalon Masquerade. Ondanks dat de behandeling die ik wilde boeken niet beschikbaar was in verband met de ontbrekende lavendelstempels, is het uiteindelijk allemaal heel netjes opgelost. Ik heb genoten van een fijne behandeling waarbij ik het gevoel kreeg dat er alle tijd en aandacht aan mij besteed werd.

Mocht je dus net als ik heel lui aangelegd zijn en ook het liefst online willen boeken? Dan is Treatwell echt een uitkomst. Je boekt in een paar stappen vanuit je luie stoel een fijne behandeling. Top.


Door admin