• 01/07/2022

Trind, ik was er wel bekend mee, natuurlijk… als nagellak liefhebster heb je die toch zeker en vast in je collectie? Uhm, … ik schaam mij diep. Nee, ik had nog geen een Trind lak in mijn beroemde pronkkast staan, waarom eigenlijk niet? Daar weet ik nog geen antwoord op, maar laat ik snel de lakken eens in mijn test swatchen!Voor het voorjaar / zomer seizoen van 2017 lanceerde TRIND de Boho Vibes collectie. Een vrolijke bohemian collectie van 6 verzorgende nagellakken in een gelimiteerde oplage. G amet ons mee op reis naar Ibiza. Met zijn prachtige verborgen baaitjes, de kleurrijke bevolking, de aparte marktjes en winkels, de eeuwenoude stadjes en de relaxte boho sfeer. De vrolijke en bohemian collectie bevat een prachtige zachtroze, een verrassende lichtgroen, een vrolijke fuchsia, een stoere teal blauw, een klassieke rood met een twist en een zonnige geeltint. Door Sonja Ik kreeg niet 1, nee ik kreeg de hele collectie thuisgestuurd om voor jullie te swatchen! Zo heb je er geen, zo heb je een hele collectie! Ik begin maar eens met de dop, die ziet er altijd zo sjiek uit. En ik dacht altijd dat die voor geen meter zou lakken, een mens kan zich dus gruwelijk vergissen!

CC234 Las Dalias

Las Dalias is een jonge maar verfijnde zachtroze kleur. Als je geen zin hebt om veel kleur te dragen maar je wilt wel een verzorgde, gemanicuurde look, dan is Las Dalias jouw kleur. Vernoemd naar één van de populairste markten op Ibiza. Wauw, … serieus wat een geweldige kleur. Mooi roze, baby girl achtig ennnnnn ook nog eens een heerlijke lak om te lakken. Ik dacht dat zal wel zo’n pap lak zijn, die klodderig en stroperig lakt en je na 2 laagjes duidelijk je lak patroon zien. Joh, … niks, nada noppes een prachtige strak getrokken lak.

CC235 Es Vedra

Es Vedra is een verrassende lichtgroene nagellak. Een kleur die een en al zomer uitstraalt. Uiteraard heb je een beetje attitude nodig om deze kleur te dragen maar dan zul je er ook weg van zijn. Es Vedra is vernoemd naar het prachtige groene, mythische eiland voor de zuidwest kust van Ibiza. Ook deze kleur stal mijn hart. Het is wel apart om een mint tint te dragen, althans dat is mijn mening, maar mocht ik in die tint een leuk shirt hebben (anders koop ik dat toch, weer een reden om te shoppen) dan combineerde ik dit!

CC237 Balearic Blue

Balearic Blue is de donkerste kleur in deze zomercollectie maar dat maakt hem niet minder vrolijk. De teal blauwe kleur doet denken aan de Balearische Zee die het eiland van liefde en geluk omringt. Het is een stoere kleur die je ook prima door kunt dragen in de herfst. Blauw? Echt ik heb de hele tijd groen tegen deze kleur aan zitten kijken! Voor mij geen blauw (of ik ben na jaren toch kleurenblind aan het worden). Goed, ik moet ook bekennen dat ik deze en beetje een buitenbeentje van de collectie vind. Ook hier lakte ik weer 2 laagjes en dat was weer een perfecte dekking.

CC238 Sunset Ashram

Ontmoet ons bij de Sunset Ashram voor de mooiste zonsondergang op het eiland. Ga lekker zitten en ontspan. Geniet van de muziek van de huis-DJ op de achtergrond terwijl de zon langzaam in de zee zakt. De lucht kleurt felrood. Dezelfde kleur als het rood op je nagels. Liefde, liefde en nog eens liefde voor deze rode kleur. Het is wat glaziger, althans zo lijkt het en toch dekte deze ook in twee laagjes. Ik was zo verliefd op deze kleur dat ik die langer gedragen heb, met een nailart (zie je zo).

CC239 Summer of love

Summer of Love is een warme, diep gele kleur die prachtig staat bij een gebruinde huid. Geel is een kleur die energie uitstraalt en dat is precies het type vrouw dat we in gedachten hadden tijdens het ontwikkelen van de kleur. Een unieke vrouw vol zelfvertrouwen die niet bang is om op te vallen. Een authentieke Ibiza-stijl hippie.

Aaaah, geen geel! Nee, iets wat ik totaal niet mooi vind op nagels is dus geel! Ik kan er niet aan wennen. Goed, iedereen heeft een andere smaak, echter dit blijft een kronkel in mijn buik geven.

CC236 Happy Hippie

Het is geen zomer totdat je nagels voor het eerst fuchsia gelakt zijn. Happy Hippie is de perfecte zomerkleur. De kleur is prachtig op zowel je handen als op je voeten. Het is fel, het is fun, het is flirty, het is Happy Hippie! Hier kan ik een stuk blijer van worden, mijn glimlach ging van oor tot oor toen ik deze opbracht. Ook weer in 2 laagjes en al was deze iets papperiger, toch trok het wel strak na een topcoat. Roze is voor mij echt een heerlijke girl kleur, het meisje in mijn roept dan ook Yes! En ik denk dat meer dames voor een roze tint gaan.

Nailart

Op de rode nagellak maakte ik met blad zilver nog een random patroon en ik gebruikte een mooie topper om de nagels meer bling te geven. Is dat trouwens nog een hip woord? Hahahaha.

Het is zo makkelijk om bladgoud, zilver of brons te gebruiken in een nailart. Blanke lak erop, even laten aandrogen (sticky) en dan het zilver erop wrijven, deppen. Je kunt het helaas niet stansen anders maakte ik figuurtjes. Daar is het te dun voor.


Ik hoop dat je het weer een leuke swatch vond. En ja ik ben om… ik ben nu ook Trind fan. Wat een heerlijke lakken zijn dit. Ze zijn via diverse drogisterijen te koop of via de Trind website en dan kost een lak € 10,15 koop je er 2 dan is de verzending al gratis!