Geen widgets gevonden in de zijbalk
Unboxing | beautyproducten van Newpharma (+ eerste indruk)

Alweer een tijdje geleden kreeg ik de vraag of ik een box wilde ontvangen met een aantal producten van Newpharma, een online apotheek. Omdat ik ontzettend benieuwd was, en ik weet dat jullie unboxings ook altijd erg leuk vinden heb ik hier geen moment over getwijfeld. Vandaag laat ik je alles zien en lees je meer over de webshop!

Newpharma

Newpharma is de grootste Belgische online apotheek. Online of niet, je krijgt dezelfde service en prijzen als in een fysieke apotheek. Newpaharma dringt ons niet hun keuze op, maar adviseert ons volgens onze eigen specifieke wensen. Klinkt goed, toch?! Vraag je je af of je wel om advies kunt vragen omdat het een online apotheek betreft? Ook daar is aan gedacht! Er staat een klantenservice klaar om jouw als consument binnen 24 uur van een antwoord te voorzien. Natuurlijk kun je elders voor nóg sneller advies ook een fysieke apotheek binnenlopen, maar bestellen vanuit je luie stoel  is toch óók wel heel erg lekker! Ik ben vaak ook liever lui dan moe, dus dan is online bestellen wel heel verleidelijk hoor 😉

Goed om te weten :

 • meer dan 30.000 producten
 • binnen 24 uur leverbaar
 • verzending naar Nederland is vanaf € 49,- gratis wanneer deze wordt afgeleverd bij een ophaalpunt
 • verzending naar Nederland is vanaf € 69,- gratis wanneer deze bij jou thuis wordt afgeleverd
 • je kunt bij Newpharma ook terecht voor producten voor je (huis)dieren

Mijn beautybox

 • Bio-oil
 • Garancia Paris micellair water
 • Garancia 24h moisturizing peeling and firming body cream
 • Louis Widmer peeling
 • Vichy NUTRIextra fluide
 • Vichy douche spa gel-cream
 • Darphin Intral Toner
 • La Roche Posay mascara volume
 • Nuxe geurkaars

Ik was nog niet met alle merken bekend, des te leuker om eens wat nieuws te proberen! De producten uit mijn beautybox zijn allemaal vrij bruikbaar, dus dat vind ik wel een pluspunt. Micellair water en een toner zijn hier ook wel bijna dagelijkse kost 😉 Waar ik vooral heel benieuwd naar was, zijn de Vichy producten. Vooral de douche spa gel-cream leek me wel wat.
I know, ik ben een sucker voor mooie verpakkingen..

Omdat dit artikel eindeloos lang wordt als ik alle producten uitgebreid ga reviewen inclusief alle ingrediënten op te noemen, heb ik besloten om een aantal favorieten kort uit te lichten. Mocht je nog ergens een uitgebreide review van willen zien, let me know!

Vichy spa shower gel-cream

Deze spa shower gel-cream is enorm rijk en uitermate geschikt voor de gevoelige huid. Dit product is verrijkt met shea boter en witte klei, ideaal voor dagelijks gebruik. De vichy spa shower gel-cream verzorgt mijn huid zonder deze uit te drogen. De substantie is redelijk dik en laat een heerlijk zacht huidje achter. Als ik dit product gebruik krijg ik een instant luxe gevoel!

Nuxe geurkaars

Een geurkaars in een beautybox?! Dat klopt! Nuxe is namelijk een merk met een groot aantal beautyproducten die wat mij betreft allemaal één ding gemeen hebben; een overheerlijke geur! Ik heb ook nog een droge olie van Nuxe, én een fragrant water en allebei ruiken ze geweldig. Typisch gevalletje; dit moet je zelf gewoon eens geprobeerd hebben 😉 Net als deze producten ruikt ook deze kaars echt heel lekker. ‘Warm’, ‘zwoel’, ‘sensueel’ zijn woorden die als eerste bij me opkomen…

Vichy Nutri extra fluid

Dit product kun je het beste omschrijven als een verzorgende bodycream. Het belooft een zacht en verzorgd huidje gedurende 2 dagen! Klinkt goed, want minder vaak hoeven smeren klinkt toch wel als muziek in de oren. Ik smeer al genoeg op mijn gezicht, dat ik niet altijd nog zin heb om mijn lichaam ook na iedere douchebeurt te voorzien van een extra laagje. Iets met lui..

Doei droge ‘winter-benen’. Hallo zachte, verzorgde benen!


Door admin