• December 6, 2021

Unboxing time! Vorige week ging de deurbel en deze keer was het niet voor mij. Mijn kleine chihuahua-vriend Kenzo ontving namelijk een heel leuk pakketje; de Petcrate box. Vandaag vertel ik je alles over deze box en show ik je de inhoud.

petcrate5

Vandaag geen unboxing van één of ander beautybox, maar een heuse Petcrate box voor honden. Ik kreeg namelijk de vraag of ik het leuk zou vinden als Kenzo een Petcrate box zou ontvangen. Super leuk, en Kenzo was natuurlijk ook heel blij dat er eens pakketje voor hem kwam 😉

Net zoals beautyboxen zijn er ook diverse boxen voor honden te bestellen. Zo heb ik al eens eerder de Woefbox ontvangen en samen met Kenzo gereviewd. Nu was het de beurt aan Petcrate.

Petcrate
Petcrate is niet zomaar een bedrijf die je viervoeter iedere maand wat producten stuurt. Naar mijn mening besteed Petcrate ontzettend veel zorg aan het selecteren van geschikte producten voor jouw hond. Daarnaast wordt er ook gekeken naar het formaat van je hond zodat snacks en/of speeltjes hierop aangepast kunnen worden. Bij Petcrate wordt gekozen voor natuurlijke snacks, wat mij betreft ook een pluspunt. Voordat ik de box ontving was ik al ‘bang’ dat ik aan de meeste producten niets zou hebben want Kenzo mag niet alles meer hebben. Hij is voor bepaalde vleessoorten overgevoelig en daarom krijgt hij alleen lam/eend/wild. Daarom was het zo fijn dat de medewerker van Petcrate mij vroeg of Kenzo nog allergieën heeft waar ze rekening mee moesten houden. Super fijn, hier stond ik echt van te kijken! Dit vind ik goed opgelost, en in tegenstelling tot de Woefbox wel een pluspunt.

petcrate16

De inhoud
Als eerste vond ik een heel leuk persoonlijk kaartje aan Kenzo. Nog een pluspunt. Dat maakt het geheel toch net wat persoonlijker! Verder zaten er in totaal 5 producten in mijn box. 2 speeltjes, 2 zakjes met snacks en 1 houder voor hondenpoep-zakjes.

petcrate

De box ziet er echt uit als een feestje. Een vrolijk geheel met mooie terugkerende blauwe accenten.

petcrate14

Lamb liver treats.

petcrate11

Wat een leukerd, de cupcake!

petcrate4

Een houder voor hondenpoep-zakjes, inclusief een rolletje zakjes. Tevens zit er ook een handige houder aan waar je het zakje aan kunt hangen. Soms loop ik daar zo meer over straat, not so charming haha. Dit is wel een product wat ik zelf altijd bij me heb, dus het komt zeker van pas 🙂

Een speeltje! Ik had al meteen door dat deze vos favoriet zou worden. Kenzo gaat er helemaal op los, hihi. Zo grappig om te zien.

petcrate13

Venison with blueberry snacks.

Hoe werkt het? 
1 Kies het formaat van je hond.

petcrate9

2. Selecteer je plan.

petcrate10

3. Geef informatie over je hond met betrekking tot allergieën en dergelijke.

petcrate8

Mocht je nu twijfelen om een box te bestellen dan heb ik wellicht iets waardoor je de knoop kunt doorhakken. Ik mag jullie namelijk een kortingscode aanbieden waarmee 10 % korting krijgt op je box. Gebruik hiervoor ‘Simplynspecial‘.

Mijn mening
Ik vind het een hele toffe box met een diverse inhoud. Petcrate denkt goed mee over eventuele allergieën, dit vind ik echt een pluspunt. Daarnaast maakt Petcrate het persoonlijk door er een leuk handgeschreven kaartje bij te doen. De prijs voor de eenmalige box vind ik wel een beetje hoog. Ik denk dat ik voor dat geld in de winkel meer producten kan scoren. Maar dan is het hele verrassingseffect weg. En eerlijk is eerlijk, dat effect is ook wel wat waard!

‘Beter verwend dan verwaarloosd’ zeg ik altijd. Dus wil jij je hond eens lekker verwennen?! Dan is de Petcrate box een leuke verrassing voor je viervoeter!


Wat vind jij ervan dat er nu ook zulke boxen voor honden bestaan? Lijkt het je wat?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter |
* deze box heb ik ontvangen ter review

0