• 01/07/2022

Dat ik al diverse edities van de StyleTone box heb laten zien zullen just vast wel weten. Grote kans dat je dan ook weet dat ik iedere keer ontzettend enthousiast was. Toch vroeg ik me af of ik weleens een box in mijn brievenbus aan zou treffen die niet aan mijn verwachtingen zou voldoen. Of de juli box mij teleurgesteld heeft – of niet – lees je in dit artikel 😉

Sommige dingen in het leven wennen en worden na een tijdje een gewoonte. De StyleTone box in je brievenbus vinden wordt nooit een gewoonte. Het wordt niet saai, integendeel. Ik ben iedere keer weer benieuwd of de nieuwe box de vorige kan overtreffen. Over het algemeen zitten er vaak hele bruikbare, fijne items in. Dingen die ik zelf ook zou kopen, maar ook dingen die ik normaal niet snel zou kopen. Des te leuker om zo af en toe eens wat nieuws te proberen 😉

Ik denk dat je na al mijn artikelen hierover wel weet hoe de StyleTone box ‘werkt’. Toch leg ik je graag nog even kort uit voor het geval dat je dit gemist hebt of wellicht vandaag voor het eerst mijn blog bezoekt. Al vanaf € 12,50 (België € 15,00) ontvang je de StyleTone box bij jou thuis. Het past door de brievenbus dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. In iedere box zitten 5 fullsize beauty producten die niet op dieren zijn getest.Top! Besluit je om deze box bijvoorbeeld voor 3 maanden te ontvangen, dan wordt de box in verhouding wat goedkoper.

Dan nu naar de juli box!

Het thema van de juli box is; Into the desert. Juli is namelijk de maand die voor veel mensen in het teken staat van festivals, markten & vakanties. Ikzelf bijvoorbeeld draag in de zomer net wat minder make-up en gebruik bbcream ipv foundation. Hier heeft StyleTone op ingespeeld. Deze maand komt StyleTone namelijk met een fixing powder zodat je lang van je make-up kunt genieten zonder enorm te gaan glimmen. Een glanzende gloss om te matchen met je outfit, een mooie oogpotlood en een zwarte volume mascara. Last but nog least; een topcoat die alle glanzende lakjes omtovert tot een matte verschijning.

Jelly Pong Pong – Fairy lashes mascara € 23,95

Het merk Jelly Pong Pong trof ik al eens eerder aan in een eerdere StyleTone box. Deze keer ontving ik een mascara die zou moeten zorgen voor flink wat volume. Waarin deze mascara zich onderscheid is dat deze Moringa zaad olie bevat. Persoonlijk heb ik liever een siliconenborsteltje, maar dat is natuurlijk per persoon verschillend. Mascara is een product die ik altijd nodig heb, dus deze ga ik zeker gebruiken.

Avril – Eye Pencil € 3,00

Wat ik leuk vind aan de StyleTone box is dat je soms ook producten aantreft die je zelf niet snel zou kopen. Daardoor kun je eens experimenteren en wellicht nieuwe favorietjes ontdekken. Zo bijvoorbeeld ook dit oogpotlood! Een item wat ik zelf niet snel zou kopen, maar des te leuker om er toch eens mee aan de slag te gaan. De kleur vind ik helemaal top! Deze oogpotloden van Avril zijn ook geschikt voor hele gevoelige ogen. Pluspunt.

Gleam By Melanie Mills – Lip Radiance ‘Up against the wall’ € 21,99

Dan een product die ik niet zal gebruiken. Een lipgloss in een hele toffe, rode kleur. Waarom ik dit niet zal gebruiken? Ik ben anti lipgloss, ik houd niet van de substantie en het (vaak) plakkerige gevoel op mijn lippen. Ik heb deze dan ook nog niet getest, dus hoe de kwaliteit is kan ik je helaas niet zeggen. Dat deze lipgloss niet alleen maar mooi is, maar ook verzorgend is vind ik wel leuk om te vermelden. Hij bevat diverse verzorgende ingrediënten zoals jojoba olie, komkommer extract en aloë vera extract.

Nails Inc – Matte Top Coat € 16,90

Matte topcoat, you love it or you hate it. Tenminste, dat is mijn idee erbij 😉 Als je ruimte én geld wil besparen is zo’n matte topcoat ideaal. Zo tover je in een handomdraai ieder kleurtje om in een matte nagellak. Zo nu en dan kan ik matte nagellak wel waarderen! Ik had zoiets nog niet, dus ik ben blij!

Wibo – Fixing Powder € 11,99

Ook trof ik nog een potje met fixing powder aan in mijn box. Poeder is altijd goed als je het mij vraagt. Ik begin nogal snel te glimmen dus mijn gezicht afpoederen is toch wel een must. Een potje is niet altijd even handig, tenzij je hem rechtop bewaard. Toch heb ik hier geen problemen mee, en het komt goed uit want mijn poeder is bijna aan vervanging toe.

Mijn mening

Over het algemeen ben ik weer blij met de inhoud van deze maand. Hoewel ik niet alle items even leuk vind, zitten er ook een paar hele bruikbare producten in de box van juli. Met lipgloss maak je mij niet blij, maar dat is heel erg persoonlijk natuurlijk 😉 De poeder en het oogpotlood vind ik de leukste items van deze maand. Deze ga ik zeker weten nog geregeld gebruiken!

Wil jij nu ook zo’n box bemachtigen? Kijk dan even op de site van StyleTone.