• 01/07/2022

Het moment dat er weer een nieuwe StyleTone box in de brievenbus valt blijft een feestje. Iedere keer ben ik weer ontzettend benieuwd en kan ik niet wachten om te zien wat er deze keer voor moois in zit. Vandaag laat ik je de inhoud van de juni editie zien. Bevalt hij me deze keer weer zo goed?

Als je mijn eerdere unboxings hebt gezien ben je waarschijnlijk al op de hoogte van hoe de StyleTone box werkt. Mocht je misschien nieuw zijn op mijn blog leg ik het je graag nog eens kort uit.

In principe is de StyleTone box een abonnementsvorm. Voor € 12,50 (€ 15,- België) per maand ontvang je een box thuis die door je brievenbus past. Iedere maand een nieuw thema, maar altijd gevuld met 5 fullsize producten.

Fijn om te weten is dat de producten die hierin zitten niet zijn getest op dieren. Je kunt ervoor kiezen om de box éénmalig te ontvangen voor € 12,50, of voor bijvoorbeeld 3 maanden (€ 35,-). Hoe langer je abonnement, hoe goedkoper de box in feite wordt. Als je ervoor kiest om de box voor 3, 6 of 12 maanden te ontvangen stopt het automatisch en heb je geen gedoe met opzeggen. Wil je de box eenmalig ontvangen moet je niet vergeten deze op te zeggen na ontvangst 😉

Daily Concepts -Exfoliating body scrubber € 6,00

Scrubben is een handeling die je niet zou moeten skippen in je routine. Zo 1 of hooguit 2 keer per week je lichaam scrubben is namelijk goed voor je. Je bevordert de doorbloeding en verwijdert dode huidcellen. Je kunt hierdoor bijvoorbeeld gelijkmatiger bruin worden én blijven. Dit item is handig in gebruik en heeft een prettig formaat, top. Hiermee kun je lekker scrubben zonder je huid te beschadigen.

Peony Cosmetics – Pink Glow Highlighter € 20,95

Een jaar geleden had ik nog maar 1 highlighter in mijn bezit. Momenteel is highlighter niet meer weg te denken uit mijn routine. Het geeft net dat beetje extra 😉 Eerst gebruikte ik altijd poeder highlighter, maar sinds kort heb ik naast deze, nog een andere highlighter stick. Namelijk de MUA Luxe Highlight Stick. Deze kleine roze cutie van Peony Cosmetics heeft sinds kort ook een plekje in mijn stash.

GLOW For A Cause – Inspire € 12,95

Parfum in vaste vorm in een potje?! Dat was mijn eerste gedachte toen ik dit potje aantrof in mijn box. Het idee is leuk, maar ik vind het persoonlijk niet heel handig. Tenzij je korte nagels hebt 😉 Deze parfum zou beter moeten blijven zitten dan ‘gewone’ parfum, klinkt in ieder geval veelbelovend. Ik ontving ‘Inspire’, een erg fris geurtje die ik niet snel zou kiezen voor mezelf. Leuk feitje : bij aankoop van zo’n
solid perfume gaat er namelijk 5% van de opbrengst naar geselecteerde non-profit organisaties.

Note Cosmetics – Rich Color Lipsticks Bronzed Pink € 9,90

Yes, ik trof ook een prachtige lipstick aan in mijn StyleTone box. Ik ontving ‘bronzed pink’. Een ontzettend mooie roze lipstick. Een perfecte kleur voor iedere dag! Dit is echt een kleur die ik zelf ook zou kiezen 🙂 Ik had het niet eerder gezien, maar deze lipstick bevat ook arganolie en shea boter. Dit product is dus niet alleen maar mooi, maar verzorgd ook je lippen.

Manna Kadar – 3 – 1 fantasy € 17,95

Last but not least een product welke belooft multifunctioneel te zijn. Dit product kun je namelijk gebruiken als oogschaduw, blush en/of highlighter. Klinkt erg handig, scheelt je toch weer ruimte (die je dan kunt gebruiken voor een extra oogschaduw, blush of highlighter….)

Mijn mening

Ik ben weer super blij met de inhoud, I know, ik val in herhaling hihi. De inhoud is wederom lekker divers en bevat allemaal producten die ik ga gebruiken. Behalve de parfum, maar dit is vanwege de geur. Past niet helemaal in mijn straatje. Hier ga ik dus iemand anders blij mee maken 🙂 

Limited Edition XL

Ik las in het boekje dat de box van juli extra speciaal wordt. In deze limited edition XL zitten namelijk
8 (!!!) producten, gaaf! Mocht je deze box eens willen proberen zou ik zeggen ; dit is hét moment.


Vertel, ben je enthousiast over de inhoud van de juni box?