• October 18, 2021

Man, oh man. Mijn concentratiegraad is niet bepaald hoog te noemen. En dat is nog zacht uitgedrukt. Als ik aan het bloggen ben kan ik mezelf het beste opsluiten in een kamer met weinig prikkels. Me, myself and I. Daar heb ik gewoon genoeg aan! Vandaag vertel ik je alles over 5 dingen die mij iedere keer weer weten af te leiden… Ik ben benieuwd of ze herkenbaar zijn!

dsc01696-01-01.jpeg

 

Schreeuwende papegaaien

Leuk, van die gevederde vrienden. Alleen niet bepaald ‘handig’ tijdens het bloggen. Een beetje ‘kletsen’ kan ik nog wel handelen, maar als ze wakker worden met een ochtendhumeur van hier tot Tokyo en het op een krijsen zetten dan is mijn concentratie ook als sneeuw voor de zon verdwenen.

10556257_10205461974611990_8290897491262627174_n

Mailbox

Boven in je tabblad heb je je mailbox geopend. En nu wil het zo zijn dat je héél toevallig nog op een mailtje zit te wachten. Misschien over een leuke samenwerking bijvoorbeeld 😉 Zodra het tabblad begint te knipperen kun je het niet laten om toch even te spieken. Tja, en zo gaat dat dan meerdere keren. Niet bepaald bevorderlijk…

Instagram

“Évennn een foto posten op Instagram tussen het bloggen door. Gevolg? 1 uur later… Ondertussen heb ik een paar reacties geplaatst, een foto gepost en een hoop likes ‘uitgedeeld’. Oh, en een hele hoop mooie plaatjes gespot.. Tja, je kunt maar ergens verslaafd aan zijn toch..?!

screenshot_2016-08-26-23-30-59.png

Webshops

Nu hoor ik je denken “Webshops, hoezo leiden die jou af tijdens het bloggen. Je klikt toch zelf naar deze sites”?! Klopt. Guilty. Maar ik kan het verklaren! Ik lees gewoon heel veel blogs, die de mooiste wishlists laten zien waardoor ik hebberig word en doorklik naar leuke webshops. Of ik open Instagram en zie dan weer diverse toffe items. Het ene moment ben ik aan het bloggen, het andere moment zit ik alweer een digitaal winkelmandje te vullen. Oeps. True story… As we speak is er namelijk een heel mooi pakketje onderweg! Ik heb namelijk bij OTTO een heel mooi paar sneakers besteld, woohoo. Een mooi en stoer paar van Adidas, come to mama!

 

adidas-flux

bron.

Muziek

Er zijn van die mensen die prima functioneren met een leuk muziekje op. Het schijnt zelfs zo te zijn dat bepaalde mensen hierdoor juist beter kunnen focussen. Dit geldt helaas niet voor mij. Dit heeft waarschijnlijk ook met mijn ADHD te maken. Concentratie blijft gewoon een dingetje. Dus als ik aan het bloggen ben zet ik geen muziek aan. Rust. Heerlijk!


Nu ben ik wel benieuwd, wat leidt jou af tijdens het bloggen? En wat doe je hieraan?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter – YouTube 

0