• October 18, 2021

Een 3D hairstroke behandeling? Voor de wenkbrauwen? Jep! Ik heb deze behandeling ondergaan en vertel je vandaag uitgebreid wat het inhoudt, wat ik ervan vond en natuurlijk zie je foto’s van het eindresultaat 😉

15697724_728342407319258_4933783212891172373_n

Mijn wenkbrauwen zijn waren om te huilen. In een ver verleden ben ik niet lief voor ze geweest. Sterker nog, geregeld heb ik ze mishandeld en één voor één hard aangepakt. Ik weet niet wie die ‘trend’ ooit heeft bedacht, van die dunne ‘stokjes’ wenkbrauwen.. Onder het mom van ‘hoe dunner, hoe beter’. Hoe dan ook, tegenwoordig, ruim 10 jaar later is er nog weinig over van mijn wenkbrauwen. Als ik geen make-up op heb is het wel redelijk, maar toch mis ik iets. Als ik make-up draag en mijn wenkbrauwen niet bijwerk ziet het er zo gek uit. Echt incompleet!

Wie met hetzelfde probleem kampt kent het vast wel. Het is warm, je zweet.. doei wenkies! Stiekem gaat er een hoop tijd zitten in het bijtekenen/bijwerken van je wenkbrauwen. Enne, je weet wat ze zeggen. Tijd is geld 😉 Dus waarom dan niet investeren in iets wat je dagelijks tijd bespaard?!

IMPRESSS

Via een aantal mensen uit mijn omgeving heb ik positieve ervaringen gehoord over IMPRESSS. Dit is een instituut voor permanente make-up dat al meer dan 10 jaar behoort tot de beste van Nederland. Dit blijkt ook wel uit de grote hoeveelheid tevreden cliënten uit binnen- en buitenland. Jaarlijks worden er meer dan 1000 behandelingen uitgevoerd. Bij Impresss zijn ze gespecialiseerd in de 3D hairstroke techniek, ook wel de mesjestechniek/microblading techniek genoemd.

De behandeling

Je begint met een verdovende crème voor je wenkbrauwen. Deze wordt kort van te voren aangebracht om het ongemak tijdens de behandeling een klein beetje te verzachten. Vervolgens wordt er gekeken naar de vorm van je gezicht, de kleur van je haar, maar ook naar eventuele wensen die er zijn.

Hierna wordt de kleur bepaald en kan het ‘tekenen’ beginnen. Hierdoor kun je zien welke kleur en vorm je wenkbrauwen zullen krijgen. Uiteraard wordt alles afgestemd op het mooiste resultaat, maar natuurlijk ook op je eigen wensen. Als je tevreden bent over de vorm en kleur is het tijd voor het echte werk!

De 3D hairstroke techniek wordt ook wel de mesjestechniek genoemd. Er worden kleine krasjes gemaakt waarin het pigment achterblijft. Het voordeel van deze techniek is het natuurlijke resultaat. Het lijken net echte haartjes. Dit maakt deze behandeling ook uitermate geschikt voor mensen met een medische oorzaak of aandoening.

image1

Van links naar rechts, van onder naar boven :

1. zonder enige make-up
2. met alleen oog make-up
3. met oog make-up en bijgetekende wenkbrauwen
4. na 2 behandelingen 3D hairstroke techniek

Het resultaat valt mij nu pas écht op! Natuurlijk merkte en zag ik al verschil, maar als je een voor- en na foto zo naast elkaar ziet, zie je het pas echt. Echt een enorm verschil met eerst. Vooral bij de uiteinden van mijn wenkbrauwen is het verschil groot. Veel voller, maar het oogt wel vrij natuurlijk. Ook qua kleur ben ik heel tevreden. De kleur van mijn wenkbrauwen is nu een stuk ‘koeler’ als eerst, maar eigenlijk vind ik dat wel heel erg mooi. Het oogt zo echt wat natuurlijker! Jep, ik ben blij!

img_2123

img_2122

Nog een close-up.

Vlog

Prijs en locatie

Voor een 3D hairstroke techniek behandeling betaal je bij IMPRESSS € 295,- Hierbij zit ook de nabehandeling die je na zo’n 4 weken zal ondergaan. IMPRESSS is gevestigd in Valkenswaard, Noord Brabant.


Was jij al bekend met deze 3D hairstroke techniek? Zou het iets voor jou zijn?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter – Pinterest
* dit artikel is in samenwerking met Impresss

0