• October 20, 2021

Nieuwe ronde, nieuwe kansen.. 2016 is begonnen! Which also means; nieuwe wishlists natuurlijk! Omdat er altijd wel iets te wensen valt heb ik eens gekeken naar items die al tijden op mijn wishlist staan, of nieuwe ‘ontdekkingen’ die sinds kort mijn hart veroverd hebben.

beautywishlistEssie – Bahama mama
Oh, ik hou van dit soort kleurtjes! Hier ga ik verder geen woorden aan vuil maken.

Essie – apres-chic
Lekker feestelijk, shiny en pretty. Dat is apres-chic van Essie. Nog maar kort geleden kreeg ik mijn eerste Essie lakje, maar inmiddels kan ik wel zeggen dat ik ‘het gedoe’ rondom dit merk begrijp. Essie lakjes zijn ook gewoon heel fijn én blijven lang zitten. Het kost wat meer, maar daar is de kwaliteit ook naar.

MAC – Soft & Gentle
Tja, wat moet ik nog over zeggen?! Je kunt denk ik wel stellen dat Soft & Gentle inmiddels wel een begrip op zich is geworden. Zeker na het lezen & zien van de review van Femke wist ik het zeker; deze wil ik!

Kiehl’s – Ultra facial cream
Hiervan heb ik wat testers gehad en bevalt mij erg goed. Momenteel maak ik nog even mijn huid cremes op, maar zodra die op zijn ga ik deze inslaan. Kiehl’s bevalt mij erg goed op moment. Kost wat, maar dan heb je ook wat.

MUA – Undress me too
Je wordt doodgegooid met reviews van dit prachtige palette. Mijn hartje heeft MUA hiermee al gestolen. Allemaal lekker draagbare kleuren, precies zoals ik ze mooi vindt. Tot snel?!

KIKO – Lip primer
Bij Mariëlle zag ik deze lip primer tussen haar favorieten staan. Schijnbaar is dit product erg fijn wanneer je bijvoorbeeld matte lipstick wil dragen. Klinkt goed! Mijn MAC lipstick – Please me vind ik erg mooi, maar voelt niet enorm comfortabel op mijn lippen. Hopelijk hiermee wel. En laat het nu net zo zijn dat KIKO sinds kort ook in Eindhoven zit…

Essence – All about matt
Deze poeder is mij altijd zeer goed bevallen. Behalve het feit dat deze áltijd breekt net voordat hij op is. Zo jammer, want uiteindelijk kun je nog een deel weggooien 🙁 Momenteel maak ik nog mijn poeder op van E.L.F. maar als het zover is, loop ik zeker even de Kruidvat in om hier een nieuwe van te scoren.

MAC – Mehr
Ondanks dat ik de kleur in het echt veel anders vindt dan op de foto van de Douglas site wil ik hem toch laten zien. Mehr. Hiervan zie ik her en der steeds meer reviews voorbij komen en stiekem kan ik deze kleur steeds meer waarderen. Ja, dit lijkt me wel een mooie opvolger voor bij mijn andere 2 MAC lipsticks 🙂


Heb jij items van mijn wishlist al in huis??

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter |

 

0