• October 20, 2021

Alweer een tijdje verder een ook héél véél gb aan foto’s verder is het weer tijd om een aantal foto’s te delen waar ik trots op ben. Foto’s die wat mij betreft goed gelukt zijn en er tussenuit springen. Ben je klaar voor 1o nieuwe foto’s?

img_3066

Met dit artikel wil ik absoluut niet laten zien van “kijk mij eens een goede fotograaf zijn”, laat ik dat voorop stellen 😉 Ik ben absoluut geen pro, maar toch durf ik wel te zeggen dat mijn fotografie erop vooruit zijn gegaan de laatste tijd. Nog vaak genoeg lukt het niet zoals ik wil, maar als dit wel het geval is ben ik erg blij. Omdat ik weet dat jullie het zo af en toe leuk vinden om lekker ‘plaatjes te kijken’ heb ik vandaag weer een nieuwe editie van ’10 foto’s waar ik trots op ben’.

miu-miu-eau-de-parfum

Een tijdje geleden verscheen er een review op mijn blog. Namelijk van deze Miu Miu parfum. Niet zo bijzonder, zou je denken. Klopt! Toch zijn parfum reviews wel bijzonder op mijn blog, vooral omdat ik niet vaak parfums review. Hier breng ik verandering in. Ik trok de stoute schoenen aan en deed mijn best om jullie te voorzien van een – hopelijk – goede omschrijving.

img_3449

Iedere maand is het weer feest als ik weer een #Etosfriends pakketje ontvang. Deze keer ging ik er gelijk mee aan de slag om een boel foto’s te maken. Bovenstaande foto vind ik erg leuk geworden 🙂

img_3066

Mijn leuke faux fur tasje! Alleen maar liefde voor dit ding.

img_3695

Woehoe! Ik ben alvast een beetje summer proof met deze leuke slippers van Tommy Hilfiger 🙂

miu-miu

Oké, nog een keer een foto van de Miu Miu parfum. Hij is ook zo fotogeniek.

img_3478

En hierboven zie je mijn complete #Etosfriends pakketje. De foundation ben ik momenteel aan het testen.

guhl-langdurig-volume

Een tijdje terug heb ik de ‘Langdurig Volume’ lijn van Guhl getest. Of ik tevreden ben en veel volume heb..? Je leest het in de uitgebreide review.

nivea-hairmilk-1

Als ik foto’s maak vind ik het leuk om hier (verse) bloemen aan toe te voegen. Geeft vaak toch wel een leuk sfeertje.

img_2675

Ik weet niet wat het is, maar deze leuke E-polette blijft gewoon lekker fotogeniek. Leg hem ergens en voila, je hebt een leuke foto 😉img_3841

Favorieten van mij momenteel 🙂 Liefde voor Jil Sander SUNPOP – Arty Pink.


Wat is jouw favoriet van bovenstaande foto’s? Vind jij het ook zo leuk om lekker te experimenteren met het maken van foto’s?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter – Pinterest

0