• October 18, 2021

Soms heb je zin om gewoon wat mooie plaatjes te kijken, toch?! Geen lappen tekst of moeilijk gedoe, nee, gewoon wat scrollen en foto’s kijken. Goed nieuws! Vandaag deel ik weer 10 foto’s waar ik stiekem toch wel een beetje trots op ben. Scroll je met me mee?img_4003
Ik ben er nog iedere keer over verbaasd als ik zie hoe goed deze rubriek word bekeken. Blijkbaar hebben jullie – net als ik – soms gewoon zin om enkel wat ‘plaatjes’ te kijken in plaats van halve levensverhalen of uitgebreide reviews. Groot gelijk, want soms is dat toch ook erg leuk 😉

Voor vandaag heb ik weer 10 foto’s geselecteerd van de afgelopen tijd die ik graag met jullie wil delen. De meesten hiervan zijn al online verschenen op mijn blog of op Instagram, maar grote kans dat er ook voor jou nog ‘nieuwe’ foto’s tussen zitten.

paradise-island-artdeco

Allereerst een foto van een aantal hele fotogenieke make-up producten van Artdeco. Hier zie je namelijk een viertal producten uit de Paradise Island collectie. Zeg nou zelf, dit is toch de definitie van mooi ?! Mocht je benieuwd zijn naar de review : klik.

make-up-elf

Ik heb het vaker gezegd, maar zeg het nog eens “make-up is vaak enorm fotogeniek”. Zeker in combinatie met bloemen.

img_4615

Op Instagram deelde ik deze foto. Ik wilde graag een nieuw kleurtje op mijn nagels en ik kon niet kiezen! Uiteindelijk heb ik ze nog niet getest, maar de review hiervan zien jullie over een tijdje op mijn blog. To be continued!

etos-ontharingsproducten

Het was weer feest! De pakketbezorger maakte me in april wel heel blij met mijn #etosfriends pakket. Deze keer ontving ik een aantal ontharingsproducten waarvan 2 inmiddels groot favoriet zijn hier.

eternity-summer-calvin-klein-2

De laatste tijd ben ik wat betreft blog foto’s helemaal in to bloemen. Ik vind dat vaak gewoon een leuk en vrolijk effect aan de foto geven. Bovenstaande foto is eigenlijk vrij spontaan ontstaan en dat is ook juist wat ik er leuk aan vind. Het klopt gewoon! Ja, de foto met de 2 Calvin Klein parfums vind ik erg mooi geworden.

rp_EcoTools-limited-edition-2-1024x684.jpg

Een tijdje terug plaatste ik een review over een hele toffe kwastenset van Ecotools. Wederom met een roze rozenblaadjes. Ben je ze al beu… 😉

elf-make-up

Nog een foto met Elf make-up. Kon het niet laten 😉

img_3841

Jil Sander SUN pop, dit is – zeker weten – mijn favoriet van het moment. Het uiterlijk, de geur.. Yes, I love it. Typisch gevalletje : love at first sight.img_3804Schoenen. Ik ben verslaafd.. Hierboven zie je één van mijn nieuwste aanwinsten 🙂 Ik ging een keer voor een ‘anders-dan-anders’ model, althans, voor mij tenminste. Hoewel ik deze niet meerdere keren per week draag ben ik hier heel blij mee. Net wat netter dan een paar sneakers, maar alsnog wel lekker casual te dragen. Blij mee!

img_4003

Mijn allergrootste favoriet van dit artikel. Ik wilde net mijn hele zooitje gaan opruimen nadat ik een berg foto’s had geschoten. Ik verzamelde alle rozenblaadjes en maakte hier een ‘berg’ van zodat ik het kon weggooien. Tot ik me bedacht dat het wellicht wel tof zou zijn om hier een foto mee te maken. Zo gezegd, zo gedaan. En dit is het resultaat. Een vrij simpele foto, maar toch vind ik ‘m gaaf!


Maak jij ook weleens foto’s waar je trots op bent?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter – Pinterest

0