• October 25, 2021

Ben ik al te laat met een artikel die gerelateerd is aan vorig jaar? Nee? Ja? Komt dat even mooi uit, ik plaats het lekker toch, dat is het voordeel van een eigen blog hebben 😉 Kun je ook even lachen, want ik heb 12 grappige zoektermen voor je verzameld!

dsc01696-01-01.jpeg

Eigenlijk was dit artikel wat ‘passender’ geweest als ik het eind december of begin januari had geplaatst, maar ach 😉 Beter laat dan nooit, zullen we maar zeggen. Zal ik het meteen onthouden voor volgend jaar. Ik wilde jullie deze grappige zoektermen jullie niet onthouden.

1. broer en zus stoeien

Uhh, dat doen wij nou nooit.. Nu niet meer in ieder geval, vroegen sloegen we elkaar de hersens in, haha. Mijn broer en ik hebben niet echt een band samen. Gek hoe iemand toch zo op mijn blog terecht is gekomen!

2. chanante snapchat foto’s

Deze zoekterm doet wel een belletje rinkelen, haha. Ik plaatste ooit een artikel met foute snapchat foto’s die ik heb gemaakt. Wil je even lachen, klik dan hier.

snapchat

3. de naam van luiaard zajac

Om deze zoekterm moest ik wel even lachen! Al een aantal keer heb ik de mega dierenwinkel ‘Zoo Zajac’ in Duitsland bezocht. Bovenin de winkel ‘woont’ een luiaard, door middel van touwen verplaatst hij zich en bungelt zo boven je hoofd. Geweldig! Hoe hij/zij heet, geen idee?! Wel een aanrader om eens kijkje te nemen, net een dierentuin-uitje, ze hebben zoveel dieren. Aanrader!

4. een narcistische zus

Ik zag meer ‘zus-gerelateerde- zoekopdrachten, weird! Misschien moet ik mijn broer eens vragen wat dit te betekenen heeft, haha 😉

5. geen slipje onderweg

Pfff, haha. Hier heb ik nou echt nog nooit over geschreven! Waarom ook?! Volgens mij zijn er vieze mensen actief op het internet…

6. hekel aan mijn ex

Ik heb niet snel een hekel aan iemand, ook niet aan één van mijn exen. Ik heb zelfs opnieuw een relatie met iemand die eerst mijn ex was 😉 Hoewel ik me van sommige exen wel afvraag wat me destijds bezielde, maar ach, dat is weer een ander verhaal.

rp_wpid-20151206_135409-1024x576.jpg

7. gefeliciteerd 50 en stille sexy man

Zie je, ik wist het! Wat hebben mensen met deze zoektermen toch te zoeken op mijn blog?!

8. mijn vriend kroel niet meer

Als mijn vriend niet meer zou kroelen zou het tijd worden om een nieuwe te zoeken! Grapje natuurlijk, maar dat zou toch wel heel erg zijn, hihi. Gelukkig weet ik hem nog geregeld te strikken voor een heerlijke kroel-sessie.

9. vergeet vrouwen je kan beter kippen houden

Ik kan me eerlijk gezegd best voorstellen dat er mannen zijn die soms zoiets denken. Ik bedoel, wij vrouwen zijn niet altijd de makkelijkste, toch?!

10. vrouwen zijn beter dan mannen

Hoppa! Precies mijn woorden. Vrouwen kunnen meerdere dingen tegelijk, dat is toch al een groot voordeel ten opzichte van mannen 😉

Afbeeldingsresultaat voor vrouwen zijn beter dan mannen
bron.

11. typisch mannen

Hoewel de ene man, de andere niet is, zijn er wel een aantal trekjes die alle mannen bezitten. Enorm zielig als ze ziek zijn, alsof de wereld vergaat bijvoorbeeld. Ik schreef er een artikel over.

12. piemels.nl

De persoon met deze zoekterm heeft op mijn blog waarschijnlijk niet gevonden wat hij/zij zocht. Voor piemels ben je op mijn blog toch écht op het verkeerde adres..


Voor wie ook een blog heeft; wat was jouw gekste zoekterm die je bent tegengekomen?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter – Pinterest

0