• October 18, 2021

Woehoe, eindelijk is het zo ver; tijd voor de unboxing van de #BloggerStashSwap
Wat het precies is lees je in dit artikel. Oh, en natuurlijk show ik je ook mijn ‘buit’. Klik je even door?

dsc01798-01-01.jpeg

 

Alweer een hele tijd geleden kwamen Melissa (Glamandglitters) en ik met het idee om samen een leuk ‘project’ op te zetten. Vervolgens ging er weer een hele tijd overheen.. Je weet wel hoe dat gaat 😉 Uiteindelijk hebben we er werk van gemaakt en ons idee concreet uitgewerkt. En de Blogger Stash Swap is het resultaat!

Wat is #BloggerStashSwap ?

De naam verraadt het al een beetje, het is dus een swap voor en door bloggers die items uit hun eigen stash gebruiken hiervoor. Wij bloggers kopen een hoop en ontvangen weleens wat #luxeprobleem. Gevolg; een overvolle stash waarvan lang niet alles gebruikt wordt. Ontzettend zonde! Waarom zou je er niet een ander blij mee maken? Zo is dus het idee ontstaan voor deze swap.

Hoe, wat, waar?

De swap is georganiseerd door mij en Melissa. We hebben per mail een aantal bloggers benaderd en uiteindelijk waren er 4 enthousiaste meiden die graag mee wilden doen 🙂 Super leuk! Toen was het tijd om lootjes te trekken zodat we eindelijk aan de slag konden voor elkaar. Het was de bedoeling dat we allemaal onze stash induiken en leuke items bij elkaar zoeken voor ons ‘swapmaatje’. Om een beetje een richtlijn aan te houden hebben we gekozen voor een budget van ongeveer € 15,-

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen; ik ben een beetje té enthousiast geweest. Het resultaat? Ruim boven het budget. Woepsie! Daarbij moet ik wel zeggen, aangezien ik niet 1, maar 2 swapmaatjes had wilde ik het pakket net wat voller hebben 😉 En weet je, verzendkosten voor pakketpost ben ik dan toch al kwijt. Kan ik daar toch meteen gebruik van maken!

Mijn ontvangen swap!

Ik kon niet wachten om mijn swap te ontvangen. Ik was namelijk zo benieuwd wie mij had en vooral wat ik zou krijgen. Ik ontving een envelop en enthousiast als ik was scheurde ik ‘m gelijk open. Deze heeft de foto dan ook niet gehaald 😉 In de envelop trof ik geen kaartje of naam van de afzender aan. Aangezien ik deze persoon graag wilde bedanken was het wel handig om te weten bij wie ik moest zijn, hihi. Al snel kwam ik erachter dat Mieke mijn lootje had getrokken. Aangezien ik zelf ruim boven het budget ben gegaan, en dus ook veel meer spullen heb verstuurd voelde ik een vrij groot verschil met mijn eigen pakket. Daarom kan ik ook niet ontkennen dat ik wel een klein beetje teleurgesteld was. Gelukkig heb ik vooral hele bruikbare dingen ontvangen dus daar ga ik zeker gebruik van maken 🙂


dsc01797-01.jpeg

Hoe kijk ik terug op #BloggerStashSwap ?

Ik vond het super leuk om dit samen met Melissa te hebben opgezet, maar merkte al snel dat zoiets ‘kleins’ toch wat meer werk is dan je vooraf zou denken. Je krijgt met ontzettend veel dingen te maken waar je vooraf geen rekening mee hebt gehouden. Geen probleem natuurlijk, want daar leer je weer van 😉 Daarnaast hadden we wellicht wat duidelijkere afspraken moeten maken. Dingen als “waar moet een swap pakketje aan voldoen” en “kiezen we voor pakketpost, of brievenbuspost”, dat soort dingen. Ook had ik mezelf wat beter aan het budget moeten houden. Niet omdat ik het mijn swapmaatje(s) niet gun, maar omdat andere mensen anders wellicht teleurgesteld zijn als zij (veel) minder ontvangen.


Ben jij nu benieuwd naar de swaps die de andere meiden hebben ontvangen? Ik zet ze hier op een rijtje!


Lijkt het jou leuk om mee te doen aan #BloggerStashSwap als er een deel 2 komt?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter – YouTube |

0