• October 18, 2021

De afgelopen zijn er weer hoop toffe blogs op mijn digitale pad gekomen. Daarom vond ik het weer tijd voor een nieuwe editie van Blogtoppers! Misschien zitten er weer leuke blogs bij die je binnenkort aan jouw lijstje toe kunt voegen 😉

dsc00734-01.jpeg

Geregeld scroll ik door mijn Bloglovin’ lijstje en dan houd ik weer een kleine – of grote – opruimbeurt. Blogs die gestopt zijn of die ik simpelweg niet meer volg verdwijnen zonder pardon uit mijn lijstje. Als ik nieuwe blogjes wil lezen, dan wil ik zoveel mogelijk artikelen tegenkomen die mij ook daadwerkelijk aanspreken. Daarom vind ik het leuk om op een vrije middag lekker door te gaan klikken naar diverse blogs. Zo kom ik vaak de leukste blogs tegen en daarvan ga ik er vandaag een paar met je delen.

Anouk – www.blogchick.nl

Via via ben ik een tijdje geleden op de blog van Anouk terecht gekomen. Ze schrijft over alles wat met bloggen te maken heeft. Van inspiratie, tot SEO, maar ook tips met betrekking tot fotografie en design. Ik denk dat iedere bloggers wel bepaalde dingen kan leren van haar artikelen. Al is het alleen maar dat het je aan het denken zet en je eens kritisch kijkt naar je blog.

blogchick

Anna Gerrie – www.beautyonthefarm.nl

Beautyonthefarm is van Anna Gerrie uit Friesland die on the farm woont. Anna Gerrie volg ik nog niet zo heel lang, dus voor mij is haar blog dan ook vrij nieuw. Ze schrijft over beauty en deelt om de dag een artikel op haar blog. De ene keer een review, de andere keer een handige tip of een mooie look. Als je op zoek bent naar een diverse beautyblog ben je hier op het juiste adres.

beautyonthefarm

Iris – www.iribella.nl

Ook Iris volg ik pas een paar maandjes. Via een andere blog ben ik bij haar terechtgekomen en sindsdien kom ik geregeld even een kijkje nemen op haar blog. Haar blog is een ‘van-alles-en-nog-wat-blog’. Niet dat hier iets mis mee is, integendeel 😉 Zo noem ik mijn eigen blog ook gerust! Een blog waar je terecht kunt voor diverse onderwerpen vind ik over het algemeen het leukste. Op Iribella.nl vind je bijvoorbeeld reviews, favorieten video’s, persoonlijke updates, diaries en nog veel meer.iribella

Zo, dat waren weer 3 blogtoppers die ik vandaag onder de aandacht breng. Ik ben heel benieuwd of ze voor jou ook nog vrij nieuw zijn 🙂 Misschien kun jij ze vanaf vandaag ook wel toevoegen aan je Bloglovin’ lijstje.


Welke blogtoppers zouden er volgens jou niet mogen ontbreken in mijn Bloglovin’ lijstje?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter –

1