• October 20, 2021

Een gegeven paard mag je niet in de bek kijken toch?! Zorg er daarom voor dat je dit jaar met écht leuke cadeaus aan komt zetten. Ik denk dat mensen met humor deze wel kunnen waarderen 😉 Om je alvast een beetje op gang te helpen in verband met de naderende feestdagen heb ik wat leuke items voor je verzameld.

cadeautipsIk weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben al een heel eind op weg met mijn verlanglijstje voor kerst. Je kunt maar beter goed voorbereid zijn, vooral om het je loved ones zo gemakkelijk mogelijk te maken om de leukste cadeaus voor je te scoren! Je hebt namelijk altijd van die mensen die ‘alles al hebben’ of enorm inspiratieloos zijn…

Komt goed uit, want ik laat je vandaag maar liefst 10 items zien die je oom/neef/nicht/moeder/vul-maar-in met een beetje humor wel kan waarderen! Stiekem heb ik ook al een aantal hele toffe items gespot! Alle items komen trouwens van de webshop Radbag.nl. Hier kun je terecht voor de meest debiele/grappige/toffe dingen die het leven net wat leuker maken. Dingen waarvan je dacht dat ze niet bestaan, of die je simpelweg nog nooit hebt gespot. Of echte random items die je nodig hebt in je leven zijn in een leuk, vaak humoristisch, jasje gestoken. Ben je klaar voor 10 grappige cadeautips?!

Lichtgevende unicorn sloffen

Unicorns nog steeds helemaal hip & happening! Of ze nu handig zijn aan je voet nemen we maar even voor lief. Want kijk dan, hóe leuk! Oh, en ze geven ook nog licht.

Berenklauw ovenhandschoen

Dit is wat ik bedoel met random items die je nodig hebt in je leven. Oven handschoenen. Iedereen gebruikt dit toch?! Meestal zijn ze niet bepaald mooi om te zijn, maar vooral functioneel. Zo zie je maar; het kan ook anders.

Breaking Bad snijplank

Voor de echte Breaking Bad liefhebber zijn er ook nog diverse items te koop bij Radbag. Waaronder deze coole snijplank, hihi. Hoe verzin je het?

untitled-design-1

Donut USB bekerverwarmer

Donuts zijn leuk, in welke vorm dan ook. Helemaal als ze ook nog functioneel zijn, zoals bijvoorbeeld deze bekerverwamer! Handig én leuk 🙂

Sushi sokken

Iedereen kent vast wel een sushi liefhebber. En ja, sokken zijn gewoon altijd bruikbaar. Voor de foute-sokken-liefhebber zijn deze sokken toch wel een leuke aanwinst?!

Snoepautomaat

Als ik ergens kom waar zo’n snoepautomaat met grijper staat moet ik mezelf vaak wel inhouden. Ik ben een echte snoepkont en op deze manier is snoepen toch een beetje leuker! ‘Slecht’ blijft het sowieso, maar soms moet kunnen… Toch?

untitled-design

Op bovenstaande foto zie je nog allemaal andere grappige of leuke hebbedingetjes 🙂 Op de site van Radbag is er voor ieder wat wils!

Ik hoop dat jullie iets hebben gehad aan mijn cadeautips of wellicht ideeën hebben opgedaan. Voor je het weet is het zover. En geloof me, van last minute kerstinkopen wordt niemand vrolijk…


Via Instagram geef ik € 30,- shoptegoed weg die je kunt besteden bij Radbag.

Om mee te doen moet je 2 dingen doen :
1. volg mij
2. tag 2 personen onder onderstaande foto die je het shoptegoed ook gunt.

winactie


Ben jij al bezig met cadeaus scoren voor de feestdagen?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter – YouTube |
* dit artikel betreft een samenwerking

0