• October 18, 2021

Zeker wanneer een hoop dingen tegen lijken te zitten is het goed om te kijken naar dingen die wel goed gaan. Dingen waar we blij van worden en die ons gelukkig maken. Of het nu een paar nieuwe schoenen is, of juist van die kleine dingen. Een complimentje op je werk, een onverwachts kaartje van iemand… Vandaag sta ik stil bij een heleboel geluksmomentjes van de afgelopen tijd. Zo zit ik momenteel in een blogflow, heb ik een paar hele leuke nieuwe items en gaat het na wat tegenslagen weer beter met mijn moeder.

Ik vind het fijn om af en toe stil te staan bij de fijne dingen in het leven. Het leven raast letterlijk aan ons voorbij en zonder dat we het in de gaten hebben gaan we maar door en door. Soms is het goed om even te kijken naar dingen waar we dankbaar voor zijn, of situaties die ons een glimlach bezorgen. Eigenlijk doe ik dit veel te weinig en daarom is dit artikel eigenlijk een kleine reminder aan mezelf om dit vaker te doen.

♥ Hoe ik een maand geleden nog mijn twijfels had en erover dacht om te stoppen met mijn blog zit ik momenteel echt in een blogflow. Gek hoe dit soort dingen ineens om kunnen slaan. Bewijst maar weer dat het leven vol verrassingen zit en je geen overhaaste beslissingen moet nemen. Daarom ben ik enorm blij dat ik alles even heb laten bezinken en niet meteen het bijltje erbij neer heb gegooid. Mijn blog gaat momenteel wel lekker. Ik heb genoeg inspiratie, leuke samenwerkingen en ik haal er vooral nog heel veel plezier uit.

Fotografie wordt een steeds grotere hobby van me. Ik kan er echt van genieten om weer eens met mijn camera op pad te gaan of lekker in huis te gaan prutsen. Helaas moeten er met dit weer wel wat softboxen aan te pas komen, maar dat mag de pret niet drukken. Het blijft leuk om te spelen met compositie, kleuren en props voor op mijn foto’s. Je kunt er een heleboel creativiteit in stoppen en dat maakt het zo tof! Het lijkt me leuk om eens wat vaker mensen voor mijn lens te krijgen ipv make-up producten 😉 Dat is toch net wat anders dan productfotografie.

♥ Ik heb onlangs een nieuwe serie ontdekt; The killing. Als je nog een verslavende en spannende serie zoekt, stop dan met zoeken. The killing is zo spannend! Ik kwam laatst gewoon bijna te laat op mijn werk omdat ik niet kon stoppen met kijken. Oeps! Ik vind het heerlijk om mezelf dan lekker op de bank te nestelen in mijn pyjama inclusief een grote kop thee. Dekentje erover, hondje erbij… Nu het weer wat kouder is heb ik hier een standaard ritueel. Ik laat voor het avondeten de hond uit en daarna stap ik onder de douche en trek ik gauw mijn pyjama aan. Heerlijk vind ik dat! Ik ben vast niet de enige, toch?!

♥ De afgelopen tijd heb ik weer een aantal hele toffe items gekocht, maar ook een aantal ontvangen voor mijn blog. Zo viel er onverwachts een pakketje met een aantal producten uit de kerstcollectie van The Body Shop op de mat, maar kocht ik ook nog 2 paar schoenen van Sacha. Je begrijpt dat ik een heel gelukkig meisje ben, hihi 😉 Onverwachtse pakketjes zijn zo leuk! Op het tasje na is alles (vrij) nieuw wat ik draag op onderstaande foto. Stuk voor stuk favoriet hier!

♥ De meesten zullen het wel meegekregen hebben dat het eventjes heel slecht ging met mijn moeder… Gelukkig is dat nu weer beter! Ik was op dat moment erg ongerust en ben super blij dat het weer beter met haar gaat. Helaas is het nog niet als vanouds en misschien wordt het dat ook niet, maar ik ben blij dat het allemaal weer is ‘goedgekomen’. Een hele geruststelling 🙂

Leuke uitjes, ik kan er echt van genieten! Zo ben ik de laatste tijd een aantal keer uiteten geweest, maar ben ik bijvoorbeeld ook bij Phantasialand geweest. Ik kan daar altijd enorm naar uitkijken en achteraf ook met een fijn gevoel op terugkijken. Momenteel kijk ik vooral uit naar de feestdagen die eraan zitten te komen. Lekker eten, cadeautjes, gezelligheid…. Zo’n zin in!

♥ Vorige week heb ik weer eens in de keuken gestaan om iets lekkers te bakken. Ik kreeg namelijk een aantal spulletjes van vriendinnetje Nicole van Nicole’s Choice. Een webshop met 100% natuurlijke bakmixen en losse thee. En dat allemaal zonder geraffineerde suikers, kunstmatige aroma’s en E-nummers. Ik heb al één en ander geprobeerd en dat is me iedere keer weer goed bevallen. Zelfs terwijl ik een enorme zoetekauw die overal suiker in gooit 😉 En geloof me, dat wil wat zeggen. Ik maakte deze keer ‘Vanillalicious’ en die was weer erg lekker, en gezond en verantwoord genoeg om mee te ontbijten. Nom!


Wat maakte jou gelukkig de afgelopen tijd?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest
* dit artikel bevat een gesponsorde link

0