• October 20, 2021

Geregeld blik ik terug op leuke dingen die ik heb meegemaakt of toffe dingen waar ik naar uitkijk. Ook de afgelopen tijd heb ik weer genoeg happy momentjes gehad en vandaag heb ik ze voor jullie verzameld in dit artikel. Benieuwd waar ik gelukkig van werd?

img_0345

Omdat het zo ontzettend belangrijk is om af en toe stil te staan bij de leuke dingen in het leven heb ik deze rubriek in het leven geroepen. Dit is een terugkerend artikel waarin ik mijn happy momentjes met jullie deel. Gewoon een lekker feel-good artikel met een hoop positiviteit.


Nu de herfst in volle toeren is merk ik dat meteen. Ik ben stuk ‘saaier’ in de herfst en winter. Dan verander ik echt in een huismus en moet ook echt even wennen aan de donkere, korte dagen. Als ik weer eens zo’n dipje op vol komen is er niets fijner dan om je heen te kijken en te beseffen dat er genoeg is om gelukkig van te worden!

♥ Finally heb ik een nieuwe telefoon! Het duurde even, maar dan heb je ook wat. Say hello to my new baby.

img_0066-1

♥ Vorige maand ben ik met 2 vriendinnen naar het Horror Fest in Movie Park geweest. Lekker griezelen en lachen! Het was mijn eerste keer, en afgezien van de drukte heb ik me goed vermaakt!

Uitgenodigd worden voor 2 hele leuke events, waarvan ik er helaas één heb moeten cancelen. Maar we houden het positief in deze happylist dus ik ben stiekem al blij dat ik ben gevraagd!

♥ Van vriendlief een super lekkere parfum van Chopard gekregen. Gewoon zomaar! Waar had ik dat toch aan verdiend?!

img_0045

♥ Inspiratie opdoen en een wishlist samenstellen voor de komende feestdagen. Ja, ik kijk enorm uit naar de decembermaand. Lekkere etentje, gezelligheid in huis, de kerstboom. Het samenzijn met familie! Hier kan ik enorm naar uitkijken.

♥ Samen met mijn vriend ben ik kort geleden naar Kasteelpark in Born geweest. Het was een heerlijk warme herfstdag waarop we genoten van het weer, alle dieren en het feit om er samen even tussenuit te zijn. Soms is dat toch wel nodig, eventjes de deur uit samen! Het is een onwijs mooi park, zeker de moeite om eens te gaan kijken.

♥ Van een vriendinnetje kreeg ik een ontzettend lief kaartje opgestuurd. Hamster Lisa was namelijk overleden en dat was voor Laura een reden om me een kaartje te sturen. Thanks al lot, again ♥

img_0061

♥ Plannen maken voor de ‘verrassings-dag’ voor mijn vriend! Hij was in oktober jarig, en morgen gaan we de hele dag leuke dingen doen, hij weet alleen nog niet wat hihi. Blij als het eindelijk zover is, hoef ik niet meer zo geheimzinnig te doen 😉 Oh, en ik ga alles vloggen!

♥ Lekker bloggen, en alles wat daarbij komt kijken. Ik kan er zo van genieten! Voelt echt als een ontspan-momentje die ik voor mezelf pak. Foto’s maken, bewerken, artikelen schrijven; vind ik zó leuk! En tja, zo’n mooie herfst/wintercollectie binnen krijgen is ook érg leuk. Klik!

img_0325


Wat is jouw blijmaker van deze week?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter – YouTube |

0