• October 19, 2021

De herfst is in volle gang! De blaadjes vallen van de bomen en zorgen voor de meest prachtige plaatjes. Hoewel ik niet dol ben op de herfst geeft dat wel hele toffe foto’s. Daarom ben ik ook geregeld op pad gegaan om één en ander vast te leggen. Vandaag is het tijd om dit met jullie te delen.

Ik ben echt een zomer-mens. Ik hou van de fijne temperaturen, de zon, de sfeer.. Eigenlijk alles! In de zomer is alles beter, als je het mij vraagt. Om toch een beetje positief te blijven probeer ik maar gewoon naar de fijne dingen te kijken die de zomer te bieden heeft. En stiekem zijn dat er best een hoop. Je kunt weer ongegeneerd vaak op de bank hangen en genieten van je favoriete Netflix serie, onder een dekentje met een mok chocomel en wat lekkers. De herfst zorgt ook voor de meest prachtige kleurcombinaties in de natuur, dat is wel iets waar ik van kan genieten. Daarom moeten we er maar van genieten voor zo lang het duurt en lekker de deur uit gaan voor een fijne wandeling. Of net als ik, voor een aantal ‘herfstige’ foto’s.

Hierboven slechts een simpele ‘telefoon-foto’ maar toch kon deze niet ontbreken. Deze – rood met witte stippen – paddenstoel is toch op en top herfst?

Nog een keer deze geliefde outfit van mij 🙂 Over het tasje schreef ik laatst een artikel.

Prachtig plaatje zo, al die gezellige, warme herfstkleuren.

I know, deze foto is niet helemaal scherp, maar I like him anyway. Mijn kleine vriend en ik, samen in het bos. Heel veel hartjes.

Nog een beetje oefenen met de instellingen van mijn camera, maar toch vind ik ‘m wel leuk geworden.

Heel veel liefde voor de 50mm lens. Zo mooi die wazige achtergrond.

Vliegende blaadjes all over the place. Heerlijk.

Ennnn, daar is ie weer! Lekker aan het genieten van het laatste beetje zon deze weken. Inclusief wazige achtergrond (die ik helemaal geweldig vind). Prachtige plaatjes kun je maken met de 50mm lens. Beste aankoop!

Ik weet niet wat het is, maar de laatste tijd ben ik helemaal in-to rokjes. En ik vind het zo leuk! Ik zag het steeds bij anderen, maar voelde me hier altijd onzeker en ongemakkelijk in.. Tot voor kort! Sinds ik wat beter weet hoe ik dit kan combineren vind ik het super tof om te dragen 🙂


Wat vind jij van de herfst? Love it, or hate it?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

0