• October 20, 2021

Powermix, klinkt spannend toch?! Voor mij wel, daarom was ik ook mega benieuwd en vond ik het des te leuker dat ik dit zelf mocht uitproberen. Hoe, wat en waar vertel ik je in dit artikel. Benieuwd?

Een tijdje geleden kreeg ik een mailtje met de vraag of ik het leuk zou vinden om een powermix behandeling uit te proberen. Hell yeah! Ik ben er dol op als iemand aan mijn haar zit, dus daar zeg ik geen ‘nee’ tegen 😉 Zo gezegd, zo gedaan. Ik kreeg een kapsalon aangewezen bij mij in de buurt waar ik naartoe mocht voor de behandeling. Top! Vrij blanco ging ik hier naartoe, ik liet me lekker verrassen!

Kapper van der Looy – Veldhoven

Vorige week was het dan zover. Op zaterdagochtend stond bij kapsalon van der Looy op de stoep. Deze zit lekker dicht bij huis, ideaal. Voor mij was de salon nog helemaal nieuw, maar inmiddels bestaat deze al meer dan 80 jaar. Om precies te zijn startte Bert van der Looy in 1937 in een klein kamertje een salon, die enkel bestond uit een tafel, een stoel en een spiegel. Dit om te voorkomen dat hij zou worden uitgezonden naar Duitsland. In 1972 werd het overgenomen door Cis en zijn vrouw Toos, en sinds 2008 is ook dochter Noortje werkzaam in de salon. Kapper van der Looy is flink gegroeid en telt op moment zo’n 14 werknemers.

Ik stapte de salon binnen en voelde me meteen welkom en op mijn gemak. Ik werd vriendelijk ontvangen en kon meteen meelopen naar mijn stoel. Onder het genot van een kopje thee en een koekje kreeg ik een heleboel informatie over de behandeling. Ik was ineens een hele hoop info rijker!

L’oréal Serie Expert Powermix behandeling

De powermix behandeling is eigenlijk een behandeling die specifiek is afgestemd op de behoefte van jouw haar. Vaak kun je al zien waar jouw haar op dat moment behoefte aan heeft, maar je kunt ook even de haarconditie bepalen door hieraan te trekken en te zien hoe ver je haar mee rekt. Mijn haar is beschadigd, maar ook droog en breekbaar. Het ontkleuren en blonderen is natuurlijk niet goed geweest voor mijn haar. Toch probeer ik het zo goed mogelijk te verzorgen. Wat ik wel heb geleerd is dat ik tijdens het wassen niet alleen aandacht moet besteden aan het koel houden van mijn kleur dmv zilvershampoo, maar dat mijn haar ook wat extra verzorging nodig heeft.

We hebben besloten om ons bij deze powermix behandeling te richten op het herstel van mijn haar waardoor het wat minder breekbaar wordt. Ik ben een wandelende haarbal, en geloof mij, dit is niet leuk! In deze lijn zit ook vitamine B6 en biotine verwerkt die je haar versterken. Deze ‘Inforcer’ lijn versterkt je haar, minimaliseert haarbreuk en geeft het haar een gezonde glans.

Deze powermix van L’oréal Serie Expert is dus wat de naam al doet vermoeden, een mix van 2 bestanddelen. Namelijk een basis die verrijkt is met voedende bestanddelen, en een verrijking met actieve ingrediënten. De 2e is dus hetgeen wat specifiek op jouw haar wordt afgestemd. In mijn geval gingen we voor de ‘versterkende anti-haarbreuk’ variant. Grappig om te zien hoe deze 2 dunne vloeistoffen tijdens het mengen echt een ‘dikkere’ vorm aannemen. Na goed roeren ontstaat er letterlijk een masker, bijzonder! Even laten intrekken, uitspoelen en klaar is kees. Het resultaat? Mega zacht haar, glans en mijn haar is een stuk gladder geworden. De klitten die ik normaal na het wassen altijd heb waren spoorloos verdwenen. Zo fijn!

Overige informatie

Ga naar L’oréal Professionnel en download hier de voucher voor jouw gratis powermix behandeling. Hier kun je ook meteen checken bij welke salons in de buurt jij terecht kunt.

Mijn mening

Ik ben super enthousiast. Mijn haar voelde na de behandeling super zacht aan, maar zag er ook nog eens mega glanzend uit. Voor mijn gevoel doet deze powermix stukken meer dan het masker wat ik nu in de douche heb staan. Zelfs na een volgende wasbeurt heb ik hier nog profijt van. Mijn haar is nog steeds lekker zacht en glanzend, zo fijn! Mijn vriend vroeg toen ik thuis kwam na de behandeling wat ik precies had laten doen. Volgens hem leek het net of ook meteen mijn haar geverfd, zo mooi zag het eruit. Nu hebben mannen hier nu simpelweg geen verstand van, dat even terzijde. Maar dat hij dit zegt… dat zegt wel wat 😉


Ben je enthousiast geworden? Ik ben wel benieuwd of jij het nu ook gaat proberen 😉

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

0