• October 20, 2021

Op mijn blog en social media deel ik een hoop persoonlijke dingen. Toch houd ik nog heel veel voor mezelf. Hoe de inrichting van ons huis eruit ziet bijvoorbeeld. Time for a change! Vandaag geef ik jullie namelijk een kijkje in onze woonkamer. Ben je benieuwd naar de aankleding van onze woonkamer? Lees dan even verder!

Ongeveer 2 jaar geleden zette ik de stap door mijn kleine en knusse studio op te zeggen en bij mijn vriend in te trekken. Nog iedere dag geniet ik van het samenwonen 🙂 Samenwonen is gewoon erg fijn en een stuk gezelliger dan alleen wonen. Wanneer je thuiskomt is er iemand, en als je naar bed gaat ligt er iemand naast je. Dat zijn toch wel dingen waar ik ontzettend van kan genieten. Wat ik soms wel een beetje jammer vind is het feit dat ik hier ben ingetrokken en het dus in eerste instantie ‘zijn’ woning was, en niet echt ‘onze’ woning. Alles was dus al ingericht naar zijn wensen en voorkeuren die niet helemaal overeen komen met wat ik mooi en prettig vind. Het heeft dan ook een tijdje geduurd voordat ik me echt thuis voelde hier. In grote lijnen is het huis nog hetzelfde, met wat hier en daar wat kleine aanpassingen zoals accessoires.

De laatste tijd ben ik nog wat zoekende met betrekking tot de inrichting van ons huis. Enerzijds zou ik graag van alles willen veranderen hier in huis, maar aan de andere kant lijkt het me beter om te wachten tot we in de toekomst gaan verhuizen. Toch wil ik het huis wat meer ‘ons’ maken en dit doe ik door wat kleine aanpassingen zoals accessoires, en sinds kort ook met een aantal leuke planten in huis. Tot voorheen had ik slechts een paar mini cactussen in huis, maar sinds een tijdje staan er een aantal heuse kamerplanten hier in huis te pronken. Blijkbaar doe ik toch iets goed, want ze zijn nog steeds in leven 😉

Mijn allereerste Pilea, wat een grappige plant is dit toch! En hij – of moet ik zeggen ‘zij’ – heeft al baby’s gekregen, haha. Inmiddels heb ik al een zak potgrond staan zodat ik deze binnenkort kan overpotten naar een grotere pot. Je zou bijna denken dat ik groene vingers heb 😉

De mega vogelkooi. Zoals je ziet komen ze hier niks te kort 😉

Stiekem al een beetje herfst in mijn bol. Een beetje maar hoor…

Het dressoir met de wandplank erboven, vol met ‘prul’ zoals mijn vriend zou zeggen. Beetje jammer van Rossi daar linksboven, hihi. Mannen en hobby’s… Ik twijfel nog een beetje over de indeling op mijn dressoir, what do you think? De planten in de terra cotta potten, en die bananenplant in de grijze pot ontving ik via Tuincentrum.nl Hier heb ik namelijk een aantal kamerplanten mogen uitkiezen, super leuk! Het ziet er meteen een stuk levendiger uit.

Deze kleine vriend kan ook niet ontbreken in onze woonkamer 😉 Meestal ligt ie tussen bij mijn benen in, of onder een deken of kussen. Dan moet je ‘m echt goed zoeken.

Nog steeds super blij met deze stoere voerbak van Wood53.

En hier het huisje van Kenzo. Mijn vriend heeft die helemaal zelfgemaakt zo’n 3 jaar geleden 🙂

Daar links in de hoek op het lange gedeelte ben ik dagelijks te vinden 😉 Inclusief kop thee en een dekentje. Tot grote ergernis van mijn vriend, haha. Hij wordt lichtelijk gek van al mijn dekentjes… Tja..

Details. Ik vind de combinatie van zwart, wit en hout erg mooi zoals je ziet! Teveel kleur hoeft van mij niet zo, met slechts wat kleur accenten vind ik het op zijn mooist 🙂

Hopelijk vonden jullie het leuk om een kijkje te krijgen in onze woonkamer. De eettafel en tv meubel heb ik weggelaten in het geheel. Persoonlijk zijn dat wel 2 dingen waar ik minder blij mee ben. Als het aan mij ligt zijn dat ook de dingen die we als eerste aan gaan pakken. Nu nog het vriendje zien te overtuigen, haha.


Heb jij ook veel planten in huis staan? Of ben jij ook geen goede planten-moeder 😉 ?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest
* dit artikel bevat gesponsorde links

0