• October 18, 2021

Die mannen van ons hebben het maar zwaar te verduren. “Schat, maak je even foto’s van mijn nieuwe lipstick-kleuren”? Of deze; “nee, niet opeten. Ik moet nog een foto maken”. Laat staan de rondslingerende softbox die midden in de kamer staat. #bloggerslife
Benieuwd waar mijn vriend allemaal mee moet dealen?

wpid-20151011_145607.jpg

Ik geef vandaag een kijkje in het leven van ‘the boyfriend of the blogger’. Ik heb mijn vriend gevraagd wat hij ervan vindt dat ik blog. Eigenlijk mag hij gewoon lekker een potje klagen over hoe zwaar hij het heeft met een blogger als vriendin 😉 Moet kunnen af en toe!

‘Blogpraat’
“Schat, ik heb een mail gehad voor een samenwerking *springt door de kamer* kijk dan!”. Uhm ja… Leuk voor je! Mijn vriend het allemaal hartstikke leuk voor mij, maar helaas delen we deze passie niet bepaald hihi. Oneindig kletsen en ‘sparren’ over dit onderwerp moet ik maar met iemand anders doen 😉

Altijd actief op social media
Volgens mijn vriend ben ik werkelijk áltijd online. Die telefoon zit zowat aan mijn hand geplakt. “Altijd even dit, of even dat” aldus vriendje. Niet altijd even gezellig hoor… Ach, kan hij ondertussen lekker Harry Potter, The Hobbit of soortgelijke marathons houden. Leuk…

Pakketjes
Soms verwacht hij een pakje en zit bijna aan het raam gekluisterd tot de pakketbezorger komt. Trrrinnnggg. Yay, pakketje! Oh wacht, het is – weer – niet voor hem. De schat. En zo kan dat gerust nog een paar keer gaan.

download

Rondslingerende ‘blogattributen’ 
Er ligt altijd wel iets in huis. Is het geen statief met softbox, dan is het weer de spiegelreflexcamera of een paar lege dozen. Overal blogspullen hihi. Geregeld blijft de softbox staan onder het mom van “ja, maar die heb ik zo nog nodig”. Vervolgens ligt alles er weer 2 dagen. Tot grote ergernis van mijn vriend.. Beetje jammer dat ik ook zo’n rommelkont ben… Gelukkig is hij wel netjes, stel je voor hoe ons huis er anders uit had gezien.

Tip: zorg voor een blogkamer mits je de ruimte hebt!

Óveral foto’s van moeten maken
Van elke scheet moet er een foto gemaakt worden. Want stel je voor je wil dat ene moment delen?! Heel vaak gebeurt dat uiteindelijk niet, maar vaak genoeg ook wel. Dus elke snack, elke maaltijd. Klik! Maar hij begint het te leren! Laatst tijdens ons hotel-uitje naar Dordrecht zei hij bij iedere gang ;”heb je al een foto gemaakt”. Hahaha.

wpid-img_20151011_213945.jpg

Ondanks dat mijn vriend soms flink kan zeuren om bepaalde ‘blog-dingen’ vindt hij het heel leuk voor mij. Hij weet dat ik hier plezier uithaal en daar graag mee bezig ben, dus hij steunt me gelukkig hierin. Ook hij heeft er soms iets aan 😉 want die nieuwe bluetooth speaker staat ook geregeld in de schuur als hij aan het klussen is hihi.


Wat vindt jouw vriend ervan dat jij blogt? 

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter |

0