• October 18, 2021

Yes, het is weer zover! Ik ben weer een aantal keer in de bios geweest en deel dan ook graag met jullie wat ik ervan vond en welke films ik afraders of aanraders vind. Dus mocht je nog naar de bios willen gaan en twijfelen welke film het gaat worden, dan heb je wellicht iets aan dit artikel 🙂

Jep, ik ga graag én vaak naar de bioscoop. Samen met mijn vriend – en nog wat vrienden – heb ik een Pathé abonnement waarmee ik voor €19,- onbeperkt naar de film kan. Als het even lukt in onze planning zijn we dan ook zo’n 2 keer per week in de bioscoop te vinden. Ik ben dus redelijk op de hoogte van wat er allemaal draait, dus daarom leek het mij leuk om dit met jullie te delen.

Despicable me 3

“Gru, Lucy, hun schattige dochters Margo, Edith en Agnes en de Minions zijn terug in een nieuwe avontuur!”

Jaaa, de nieuwe Despicable me 3 was uit! Wie is er nou niet gek op de minions? Hetzelfde geldt voor animatiefilms? Een goeie animatiefilm kan ik zeker wel waarderen. Ik was dan ook erg benieuwd naar deel 3 van Despicable me. Vaak hoor je dat latere delen wat minder zijn, maar dat vond ik absoluut niet. Het hoogtepunt van de film is dat Gru zijn tweelingbroer Dru vindt, grappig om te zien hoe zij op elkaar lijken, maar toch ook weer niet. Ik ga niet teveel spoilers geven, want anders is het ook niet leuk meer 😉 Despicable me 3 is gewoon een goede animatiefilm met heel veel grappige stukken en humor.

Aanrader of afrader? Zeker weten een aanrader!

Wish Upon

“Be careful what you wish for… In de bloedstollende horror-thriller van de regisseur van Annabelle kan de 17-jarige Clare Shannon (Joey King) samen met haar vriendinnen Meredith (Sydney Park) en June (Shannon Purser) maar nauwelijks overleven in de hel van high school. 

Wanneer haar vader (Ryan Philippe) haar een oude muziekdoos cadeau doet waarop staat dat elke wens van de bezitter uit zal komen, denkt Clare dat ze niets te verliezen heeft. Ze doet haar eerste wens en tot haar verbazing komt die uit. Eindelijk krijgt ze waar ze al zo lang naar verlangt: geld, populariteit en haar droomjongen als vriend. 

Alles lijkt perfect –  totdat de mensen om haar heen op gruwelijke en gestoorde wijze aan hun eind komen. Nu er bloed aan haar handen kleeft moet Clare van de muziekdoos af zien te komen, voordat zij en al haar dierbaren de hoogste prijs betalen.”

Daar gaan we weer! Wéér naar een horrorfilm. Ik was dan ook erg benieuwd of deze film categorie ‘top’ of ‘flop’ zou worden. Met horrorfilms kun je 2 kanten uit… De trailer en het verhaal trokken in ieder geval mijn aandacht. Ik moet zeggen dat ik het echt een goede film vond! Niet super veel schrikmomenten zoals je die weleens hebt in horrorfilms, maar desondanks een hele spannende film. Een beetje uit de categorie Final Destination. Er gebeurden steeds freaky ‘ongelukken’ waarbij er steeds mensen dood gingen.. Dit is geen monster-  of zombiefilm, dus als je dat dacht.. wees gerust! Hoewel zoiets niet waargebeurd kan zijn, vond ik de film wel vrij realistisch.

Aanrader of afrader? Als je van een spannende, enge film houdt kan ik ‘m zeker aanraden!

Dunkirk

“Dunkirk start als honderdduizenden Britse en geallieerde soldaten omsingeld zijn door vijandelijke troepen. Gevangen op het strand met hun rug naar de zee staan ze voor een onmogelijke situatie als de vijand dichterbij komt.”

Een oorlogsfilm, voor mij blijft zoiets een beetje spannend. Het was al een wonder dat ik naar Hacksaw Ridge ben geweest, want een jaar geleden had ik dat waarschijnlijk nooit gedaan! Omdat deze film zo goed was besloot ik Dunkirk ook een kansje te geven. Ik vond de film erg indrukwekkend om te zien. Ik vond het erg spannend en zat ook echt met spanning te kijken. Toch miste ik een beetje een verhaal in deze film. Misschien lag het aan ons, maar wij vonden beide dat er weinig verhaal in zat. Een beetje lastig uit te leggen, maar persoonlijk vond ik deze film in vergelijking met Hacksaw Ridge stukken minder. Natuurlijk is dit heel persoonlijk, maar ik zou deze film geen must-see noemen…

Aanrader of afrader? Ik vond de film zeker niet slecht, maar een echte aanrader kan ik het helaas ook niet noemen. Jammer!


Welke film wil jij nog in de bioscoop zien?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter – Pinterest

0