• October 20, 2021

Yes baby, eindelijk heb ik dan een nieuwe camera! Al maanden kijk ik hiernaar uit. Een goede, maar vooral compacte camera stond al een hele tijd op mijn wishlist. En om de camera gelijk eens uit te testen heb ik ‘m meegenomen naar de dierentuin. Ben je benieuwd naar de foto’s?

sonya5000

Ik gebruik al zo lang als ik blog de camera van mijn vriend. Een spiegelreflexcamera van Nikon, echt een oudje. In principe prima, maar ik wilde graag iets nieuws. Iets wat echt van mij is en wat ook wat compacter is. Een spiegelreflex neem je toch niet altijd snel ‘even’ mee. Na wat research – en sparen – heb ik dan eindelijk een nieuwe camera gekocht.

De eisen die ik stelde aan een nieuwe camera waren onder andere een kantelbaar scherm, video functie, en vooral het formaat. Al snel kwam ik uit bij de systeemcamera’s. Deze zijn lekker compact en ik kan deze camera eventueel ook nog uitbreiden met losse lenzen. Ik heb me goed laten informeren want eerlijk? Ik ben hier echt niet in thuis, haha. Als ik de verkoper mag geloven dan zit ik met Sony wel goed wat betreft systeemcamera’s. Prima!

Een paar specificaties, mocht je daar benieuwd naar zijn.

  • 180 graden kantelbaar scherm
  • eenvoudig delen met Wi-Fi en NFC one touch
  • 20,1 megapixels
  • 16.50 mm zoomlens
  • Full HD

DSC00074

Van achter een raam uiteraard, maar zo dichtbij! Vroeg me steeds af wat die beesten nu denken als we elkaar aan zitten staren, hihi.

DSC00081

Rode panda, cutie!

DSC00107

DSC00098

Deze aap was zo cool. Die zat gewoon te chillen op een paal en hij liet zich ook aaien, lief!

DSC00093

Monkey selfie <3

DSC00091

Maki familie (?) samen schuilen voor de regen. Echt zo gezellig samen op een hoopje!

DSC00084

Just hanging out!

DSC00112

“Kom schat, ff een selfie”

DSC00114

Let me introduce you to…. de wasbeerhond. Say what?! Ja, dit bestaat. Ik wist het ook niet, haha!

DSC00118

Samen met de geit die geen zin had…

DSC00122

DSC00127

En nog een schattig wasbeertje!

Ook al heb ik deze dag alles op de automatische stand gefotografeerd ben ik niet ontevreden, integendeel. Deze camera maakt mooie foto’s en ik weet zeker dat ik hier veel plezier van ga hebben. Nu nog een beetje uitvogelen hoe ik hiermee wat leuke foto’s kan maken 🙂 Met zo’n camera zit alles wat meer ‘binnenin’ verstopt. Valt toch wel even tegen hoor, haha.


Wat voor camera heb jij? 

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter |

0