• October 18, 2021

De week waar ik al een eeuwigheid naartoe heb geleefd is nu voorbij. Kerst zit er weer op, wat betekent dat we weer een jaar moeten wachten op een nieuwe kerstspecial van All you need is love. Misschien is dat maar goed ook, want ik ben die avond toch een hoop traanvocht verloren… Kijk je weer mee naar een gloednieuwe ‘Mijn week x 4’ geheel in kerststijl?

img_1685

Al weken keek ik uit naar kerst. Don’t get me wrong, cadeautjes zijn leuk, maar voor mij is het echt ’t totaalplaatje. De gezelligheid in huis, kaarsjes, lekker eten, samenzijn met familie en de mensen waar je van houdt. En ja, ik zou liegen als ik zou zegen dat ik de cadeautjes niet leuk vond 😉 Ook dit jaar ben ik weer enorm verwend, wat een bofkont ben ik toch!

De week begon weer met een vrije maandag, dat zijn altijd fijne weken! In de middag stond ik mega lang in de keuken, ik was namelijk bezig met 2 kilo aan gehaktballen maken voor de kerstviering op mijn werk. Even later reed ik naar mijn collega en hebben we ballen gedraaid en gebakken, pfff, wat een klus was dat, haha. Het resultaat mocht er zijn, want iedereen zat er lekker van te smullen. Ik had een fles drank meegenomen en oeps, deze is helemaal opgegaan. Het smaakte weer lekker, zullen we maar zeggen!

De rest van de week was het bikkelen en toeleven naar het weekend. En voor ik het wist was het zaterdag, joepie! Uitslapen geblazen, ik was er zó aan toe. Het is echt waar; de laatste loodjes wegen écht het zwaarst. Onverwachts zijn we die dag nog naar Duitsland gereden om mijn moeder op te halen zodat ze kerstavond bij familie kon spenderen. Helaas was mijn vader ziek 🙁 In de avond hebben we lekker gegeten, vervolgens cadeautjes uitgepakt en daarna heb ik zitten janken bij All you need is love..

In ‘Mijn week x 4’ deel ik iedere week:

 • 4 foto’s van de afgelopen week. Foto’s die er voor mij écht uitspringen en die ik gewoon moet delen
 • 4 blijmakers
 • 4 artikelen die me zijn bijgebleven
 • 4 steekwoorden die mijn week omschrijven

4 foto’s van afgelopen week:

img_1636

Luie Kenzo met zijn ‘kerst-tuigje’ inclusief strikje. Cutie!

img_1703

Hebben jullie al deze mooie oorbellen gespot op mijn blog? Deze kwamen vorige week binnen en heb ik meteen op de foto weten te zetten 🙂 Een uitgebreid artikel hierover is gisteren online verschenen.

img_1615

Zijn er mensen die hebben meegekregen via Twitter dat Albert Heijn mijn pakket met bovenstaande inhoud aan de verkeerde persoon heeft gegeven?! Nogal slordig, want ze hebben mijn pakket aan iemand gegeven met dezelfde achternaam.. Na een hoop stress, gedoe en geen (!) excuses heb ik uiteindelijk toch nog mijn pakket kunnen terughalen. Bij iemand thuis notabene! Anyway, het is uiteindelijk goed gekomen en ik heb inmiddels ook contact met Albert Heijn. Ik wilde namelijk wel even melding maken hiervan, vond het erg slecht en kreeg ook geen excuses…

img_1735

De meeste selfies maak ik in de auto… Dus.

4 blijmakers van afgelopen week:

 • Kerstviering op het werk met íets teveel drank op, gezellig was het wel.
 • De nieuwe – luxe – bioscoop uittesten in mijn woonplaats. Sorry Pathé.
 • Kerstavond met z’n tweetjes zijn. Lekker eten gekookt, cadeautjes uitgepakt en gejankt bij All you need is love.
 • Eindelijk genieten van mijn welverdiende vakantie.

4 artikelen die me zijn bijgebleven:

4 steekwoorden die afgelopen week omschrijven:

 • Warmte
 • Voorpret
 • Familie
 • Samenzijn

Zat jij er hetzelfde bij op kerstavond? Met tranen voor de tv kijkend naar All you need is love?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter – Pinterest

0