• October 20, 2021

Vaste prik op woensdag; ‘Mijn week x 4’ waarin ik 4 foto’s, 4 blijmakers, 4 artikelen en 4 steekwoorden met je deel. Afgelopen week moest ik pijn lijden, ontbeet ik met oliebollen – en veel te veel poedersuiker – en hadden wij een saai oud en nieuw?!

img_1768

Oké, nu zit het er écht op. Alle feestdagen zijn weer voorbij en we hebben geen excuus meer om onszelf vol te proppen met allerlei lekkere hapjes en drankjes… Grapje natuurlijk, want voor mij maakt het niet uit welke dag het is. Ik eet altijd wel waar ik zin in heb 😉 Alleen met de kerst moet je ’t er even extra van nemen, toch?!

Wat was ik blij dat ik na kerst nog 4 dagen vrij was, even bijkomen van alle kerstgekte en wat tijd voor mezelf nemen. Ik had het ook echt nodig want ik sliep gewoon zowat iedere dag uit tot een uur of half 10. Hoewel ik vakantie had was ik toch met van alles en nog wat bezig. Even daarheen, even dit doen, mijn wenkbrauwen laten bijwerken, huishouden.. Hierdoor had ik toch een stuk minder tijd om te bloggen dan ik had verwacht/gehoopt. Ik voel me al een paar weken zo ontzettend moe, alsof alles er even op deze manier uitkomt ofzo, ken je dat?

Met oud en nieuw hadden we voor de verandering eens geen plannen. Echt? Ja. Echt. Niks voor ons, want elk jaar staat er wel iets op de planning. Ik weet niet waarom het er dit jaar niet van is gekomen, maar aan de ene kant vond ik het ook niet zo erg. Oud & nieuw is toch eigenlijk ook maar een beetje overrated?! Ik bedoel, het is geen schande als je niet naar één of ander fancy feestje bent, toch?! Of klink ik nou oud, haha?

In ‘Mijn week x 4’ deel ik iedere week:

 • 4 foto’s van de afgelopen week. Foto’s die er voor mij écht uitspringen en die ik gewoon moet delen
 • 4 blijmakers
 • 4 artikelen die me zijn bijgebleven
 • 4 steekwoorden die mijn week omschrijven

4 foto’s van afgelopen week:

img_1835

Ik ontving een leuk pakketje van een vriendin van me die binnenkort haar eigen webshop opent. In dit pakket trof ik een aantal zakjes thee aan, maar ook 2 bakmixen. To be continued 😉 Oh, en ziet dit er niet al heel tof uit?!

img_1779

Men, wat was het koud. Maar stiekem leverde dat ook een mooi plaatje op; dit fotogenieke spinnenweb.

img_1780

Een gezellige lunchdate met een vriendinnetje 🙂

img_1843

In het pakket van een vriendin trof ik ook nog wat verlate verjaardagscadeautjes aan 🙂 Onder andere deze 2 items van Bath & Bodyworks.

4 blijmakers van afgelopen week:

 • Nagenieten van de gezellige feestdagen die er weer opzitten.
 • De hele week lekker uitslapen en eens niet gewekt worden door één of andere vervelende wekker.
 • Voor de verandering een keer met z’n tweeën oud & nieuw vieren, dit is me eigenlijk wel prima bevallen 🙂
 • Op nieuwjaarsdag langs familie en vrienden om het nieuwe jaar in te luiden onder het genot van een hapje en drankje.

4 artikelen die me zijn bijgebleven:

4 steekwoorden die afgelopen week omschrijven:

 • Onrust
 • Vakantie
 • Uitslapen
 • Vermoeidheid

Op nieuwjaarsdag wakker worden zonder kater is toch eigenlijk ook wel heel erg lekker 😉 Een kater of niet, met oliebollen ontbijten is toch ook wel een goed idee! Kenzo had die nacht bij ons op de kamer geslapen, hij was rond de jaarwisseling toch wel een beetje bang. Zo zielig, hij was zo aanhankelijk en wilde alleen maar bij mij zitten. Bij hoge uitzondering mocht meneer dan een keer op de kamer slapen, hihi. Ik werd dus niet wakker door een kater, maar door een hond die ineens op bed sprong. Zo, ook goedemorgen!

In de middag maakten we ons klaar om wat foto’s te gaan maken voordat we naar familie zouden gaan. Wat een rampzalig idee van mij zeg, brrr. Wat was het koud! Niet te doen gewoon, na 5 minuten hielden we het al voor gezien. Snel richting mijn schoonmoeder + vriend om daar op te warmen met drankjes, hapjes en in de avond ook nog chinees. Goed begin van het nieuwe jaar dacht ik zo 😉 Op de valreep gingen we na het avondeten ook nog drankjes doen bij vrienden van ons, het nieuwe jaar inluiden met kriek, nomnom!


Hoe heb jij oud & nieuw gevierd?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter – Pinterest

0