• October 20, 2021

Vorige week was er één met een positief randje. Ik zat lekker in mijn vel, genoot van de nieuwe auto, 2 bioscoop bezoekjes en warme billetjes?!

img_1983

Ik kijk terug op een fijne week. Ik was nieuwjaarsdag lekker vrij en kon mijn weekend nog met één dagje verlengen. Maandag was ik namelijk ook vrij. Het is niet alsof ik het nu zo nodig had, want we hadden geen wilde party plannen. Maar erg lekker was het wel! Vrij zijn op maandag is sowieso lekker, wetende dat het gros van Nederland alweer onderweg is naar het werk, en jij nog in je warme bedje vertoeft. Daarna was het tijd om 4 dagen te werken voordat het weekend weer voor de deur stond. Let’s do this!

We zijn afgelopen week naar 2 films geweest; Office christmas party  & Why him?! Allebei erg komisch – en soms ook best flauw – maar we hebben weer lekker kunnen lachen. Naar de bioscoop gaan staat tegenwoordig toch wel wekelijks op de planning. Ook was Laura nog een avondje op bezoek geweest en hebben we samen wat ‘blogdingetjes’ gedaan, gezellig. De hele kamer hebben we overhoop gehaald, maar mét succes. Er komen leuke dingen aan!

In ‘Mijn week x 4’ deel ik iedere week:

 • 4 foto’s van de afgelopen week. Foto’s die er voor mij écht uitspringen en die ik gewoon moet delen
 • 4 blijmakers
 • 4 artikelen die me zijn bijgebleven
 • 4 steekwoorden die mijn week omschrijven

4 foto’s van afgelopen week:

img_1970

Lekker spelen met make-up! Eigenlijk wel blij met het resultaat van mijn ooglook. (Al is die niet heel goed zichtbaar hier..)

Daar is ie dan!

img_1940

Met een collega genieten van deze mega schaal nacho’s en lekker veel kaas. Oh, en een andere collega even jaloers maken natuurlijk. #sorrynotsorry

 

img_1957

Het leek wel een eeuwigheid geleden dat ik Kenzo op de foto had gezet. Het werd weer eens tijd! Dit is de mooiste foto geworden, de scheet.

4 blijmakers van afgelopen week:

 • Twee keer in één week naar de bios. ‘Office christmas party’ & ‘Why him’ gezien. Lachen!
 • Maar één keer in een week écht vroeg op moeten, en de rest van de week zelf een beetje kunnen ‘uitslapen’.
 • Rijden in de nieuwe auto mét warme billetjes en handen, jeej!
 • Het weekend afsluiten met een frisse wandeling en veel te veel eten bij de Longhorn, een rib- en steakhouse.

4 artikelen die me zijn bijgebleven:

4 steekwoorden die afgelopen week omschrijven:

 • Positiviteit
 • Geluk
 • Plezier
 • Wintertenen

Een dag eerder dan gepland stond dan eindelijk de nieuwe auto voor de deur. Wat is ie mooi! En precies op het juiste moment, want met deze temperaturen is een verwarmde stoel én stuur toch wel erg lekker. De auto rijdt als een zonnetje, en ook zo luxe met alles wat erop en eraan zit. Wij zijn blij.

Zaterdag en Zondag waren eigenlijk wel vrij relaxte dagen. We waren in huis bezig, hebben wat wasjes weggewerkt en opgeruimd. Ondanks de sneeuw zijn we toch nog even de deur uitgegaan. Eindelijk een keer uitgebreid kijken bij Strijp-S en in de ‘Vershal’. Meteen even een hapje gegeten en een cadeautje voor mijn moeder gescoord. Zondag was een echte zondag. Uitslapen, op de bank hangen en in de middag zijn we nog even met vrienden de bossen in geweest. Toch wel fijn om tussen al het chillen door nog een frisse neus te halen 😉 Het weekend hebben we afgesloten met een etentje bij een
rib- en steakhouse, hmm!


Was er bij jullie ook sneeuw gevallen? En wat heb je gedaan, jezelf opgesloten in huis met een dekentje, of ben je meteen de deur uitgegaan?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter – Pinterest

0