• October 20, 2021

Zo zit je nog te smikkelen van het kerstdiner, en zo ben je alweer halverwege januari. Time flies! En dat is maar goed ook, dan is zijn lente en zomer ook weer een beetje in zicht. Pfff, die kou is niks voor mij hoor. Maar dat mag de pret niet drukken, want ik heb er weer een gezellig weekje opzitten. Een prachtige bruiloft, een leuke afspraak bij Cosmo hairstyling én de lekkerste spareribs ever!

img_2155

De week begon op maandag met een dagje werken en ik sloot hem af met een avondje bios. Een vriendinnetje en ik keken naar Soof2, finally. Hoewel we deel 1 leuker vonden, was dit ook een hele fijne feelgood movie. Hier hou ik altijd wel van! Dinsdag was een bijzondere dag, want er stond een bruiloft op de planning 🙂 Heel leuk om weer eens mee te maken zo’n dag. Mocht je benieuwd zijn hiernaar, ik heb er een plog van gemaakt. De dagen hierna waren niet heel bijzonder, gewoon the usual. Een beetje werken, een beetje bloggen, bankhangen, in huis bezig zijn. Je kent het wel 😉

Donderdag was ik ‘lekker’ vrij. Waarom ik dit tussen haakjes zet?! Omdat ik vrijwel de hele dag op bed heb gelegen. Ik stond op met hoofdpijn, maar helaas werd dit steeds erger. Ik voelde me meer en meer belabberd. Ik besloot maar weer op bed te gaan liggen, en als ik overdag op bed ga liggen dan zegt dit wel iets, want dat doe ik niet snel. Op een gegeven moment werd ik gewoon misselijk ervan. Na zo’n 5 paracetamol besloot ik maar wat anders, met succes.

In ‘Mijn week x 4’ deel ik iedere week:

 • 4 foto’s van de afgelopen week. Foto’s die er voor mij écht uitspringen en die ik gewoon moet delen
 • 4 blijmakers
 • 4 artikelen die me zijn bijgebleven
 • 4 steekwoorden die mijn week omschrijven

4 foto’s van afgelopen week:

img_2054-1

Nog een keertje deze foto! Ik en de mooie bruid <3

img_2157

Dit zijn ze dan, dé spareribs. Ontzettend pittig, dus mijn mond stond naderhand echt in de fik. Maar het was het allemaal waard hihi, lekker joh!

img_2161

Ik kan hier uren naar kijken, haha. Mijn kleine vriend die zichzelf op mijn schoot nestelt en ik daardoor geen kant op kan.
Klein scheetje!

img_2083

Het heeft een hoop gesneeuwd afgelopen week. Ben ik nu heel flauw als ik zeg dat het van mij niet had gehoeven…?

4 blijmakers van afgelopen week:

 • Met familie eten bij de Spareribs factory, beste spareribs ever!
 • Aanwezig mogen zijn bij een hele mooie bruiloft.
 • Naar Cosmo hairstyling den Bosch gaan en leuke plannen maken samen, stay tuned!
 • Lekker bezig zijn voor de blog 🙂

4 artikelen die me zijn bijgebleven

4 steekwoorden die afgelopen week omschrijven:

 • liefde
 • hoofdpijn
 • kou
 • enthousiasme

Vrijdag was ik nog steeds niet helemaal lekker, maar gelukkig voelde ik me al beter dan donderdag. Bleh, die hoofdpijn went niet hoor… Ik deed het lekker rustig aan en werkte wat aan mijn blog. De laatste tijd zit ik echt in een blog-flow, en dat is fijn.

Het weekend moest er weer gewerkt worden, en gelukkig voelde ik me weer helemaal goed! Dat kwam goed uit, want na mijn werk stond er namelijk een bezoekje aan de Cosmo hairstyling den Bosch gepland. Ik zou de cadeaubox ophalen die ik won bij Mieke. Ik heb gezellig even gekletst en stiekem ook leuke plannen gemaakt voor mij en mijn blog. Ik ga jullie op de hoogte houden, so excited!

Daarna meteen door, want er stond een etentje gepland met mijn ouders en broer. Uiteindelijk moesten we last minute nog een andere plek zoeken om te eten, maar stiekem was dit niet zo erg. Het was achteraf namelijk mega lekker, we hebben onze buikjes rond gegeten. Ik koos voor pittig gemarineerde spare ribs, nomnomnom.


Ben jij ook zo toe aan de lente?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter – Pinterest

0