• October 20, 2021

Wat ben ik blij om te kunnen zeggen dat ik afgelopen week eindelijk wat meer rust heb kunnen pakken! Op het gebied van werk en andere verplichtingen was het deze week gelukkig een stukje rustiger. En om deze week nog leuk af te sluiten heb ik een halve wereldreis gemaakt om vanuit Brabant naar een persevent in Amsterdam te gaan 🙂 Lees je weer mee?

img_2664

De afgelopen weken begonnen stiekem wel zijn tol te eisen. Man, wat snakte ik toch naar wat meer rust! Naast het werk wat meer tijd voor mezelf, niks moeten, alleen wat bijkomen van de drukte. Heerlijk. Ik kijk nu eindelijk weer met een fijn en tevreden gevoel terug op afgelopen week. Na maanden twijfelen ben ik bijvoorbeeld eindelijk naar de bibliotheek gegaan om een proefabonnement te nemen. Eens kijken hoe lang ik het volhoud 😉 Ik moest trouwens echt lachen, wat een cultuur shock! In de tijd – man, wat klink ik oud – dat ik nog in de bieb kwam zat er een dame aan de balie die alle boeken voor je scant. Tegenwoordig is het toch een partij modern. Je moet alles zelf doen, maar echt, een fluitje van een cent!

Vrijdagavond was het dan eindelijk zo ver; WEEKENDDDD! Veel tijd om te chillen was er niet, want voor ik het wist zaten we alweer in de auto naar de bios. Poging 2 voor de film Split, haha. Na een mislukte poging 2 weken geleden waren we deze keer gelukkig wél op tijd. Echt een goede film, bijzonder om te zien, zo’n man met 24 persoonlijkheden.

Zaterdag sliep ik lekker uit en begon ik met een goed ontbijt. Ik kan zo genieten van de weekenden. Deze dag was heerlijk! Ik heb lekker kunnen ‘rommelen’ zoals dat zo mooi heet. Ik heb wat wasjes gedaan, aan mijn blog gewerkt, en ik ben ook naar de kringloop geweest. Hier scoorde ik 2 nieuwe kledingitems. Een zwarte fluffy jas met capuchon inclusief oortjes en een mooie glimmende peplum top. Ik kan er echt van genieten dat ik bij de kringloop of rommelmarkt soms echt hele mooie pareltjes spot voor een prikkie.

In ‘Mijn week x 4’ deel ik iedere week:

 • 4 foto’s van de afgelopen week. Foto’s die er voor mij écht uitspringen en die ik gewoon moet delen
 • 4 blijmakers
 • 4 artikelen die me zijn bijgebleven
 • 4 steekwoorden die mijn week omschrijven

Sudio

Ik ontving vorige week ook nog iets heel moois; Sudio oordopjes! Ze zien er niet alleen mooi uit, maar ze zijn ook nog eens erg fijn. Dit zijn namelijk draadloze oordopjes waardoor je niet zit te klunzen met in de knoop geraakte snoertjes 😉 Dit werkt echt super easy. Even verbinden met je telefoon en voila! Om het allemaal nog wat makkelijker te maken kun je alles vanaf de oordopjes zelf regelen. Ideaal.

Je krijgt diverse maten ‘rubbertjes’ meegeleverd zodat de oordopjes altijd passen en je oor goed afsluiten. Het geluid is zuiver, je merkt echt dat je te maken hebt met kwaliteit. Je begrijpt wel dat mijn Action oortjes een enkeltje prullenbak hebben gekregen… Ik ben heel enthousiast!

Met de code ‘simplynspecial’ krijg je 15 % korting. Toch mooi meegenomen 😉

4 foto’s van afgelopen week:

img_2675

Hier zijn ze, pretty hè?!

img_2531

Daar is ie dan, mijn kringloopvondst <3 Hoe cool zijn die ‘oortjes’?!

img_2541

Outfit of the day!

img_2572

#Bloggersbelike

4 blijmakers van afgelopen week:

 • Eindelijk naar de film Split gaan, wat een zieke geest die vent. Brrr! Wel een goede film. Spannend joh!
 • Toch nog de Hema ‘Happyness Planner’ scoren, de laatste. Yay!
 • Zaterdag de hele dag doen waar ik zin in had.
 • Een leuke kringloopvondst. Een zwarte mega zachte, fluffy jas inclusief oortjes haha. Te cool.

4 artikelen die me zijn bijgebleven

4 steekwoorden die afgelopen week omschrijven:

 • rust
 • plezier
 • me time
 • dankbaar

Zondag stond er in eerste instantie ook een rustdagje op de planning… Tot ik een leuke uitnodiging in mijn mailbox ontving. Ik was uitgenodigd voor een event in Amsterdam, namelijk de proefparade van Mr. Goodiebag. Super tof! Al ‘vroeg’ was ik onderweg voor een halve wereldreis naar Amsterdam, haha. En deze dag was extra leuk, want ik zou eindelijk Melissa ontmoeten! Maar we waren niet alleen, want ook Marloes was van de partij. We hebben er een gezellige lunch aan vastgeplakt en vervolgens vervolgden we onze weg richting het event.

Het was een hele geslaagde – en vermoeiende – dag. Ik heb leuke bloggers ontmoet, praatjes gemaakt bij diverse merken en gewoon genoten van alles om me heen. Gisteren is hiervan een artikel online gekomen 😉


Hoe was jouw weekend? Hou jij ook zo van ‘aanrommelen’?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter – Pinterest
* dit artikel bevat een product die ik heb ontvangen ter review

0