• October 20, 2021

Afgelopen week was mega gezellig! Ik ging met vriendinnen naar 50 shades darker, dronk bReEzERs, danste op Def Rhymz en liet ook een paar afscheidstranen. Hoe en wat lees je vandaag weer in deze gloednieuwe ‘Mijn week x 4’.

img_2785

Afgelopen week is letterlijk aan me voorbij gevlogen! Een keer knipperen met mijn ogen en het was alweer zondag, pff. Hebben jullie dat ook? Al weken keek ik met smacht uit naar de ladiesnight van 50 shades darker, eindelijk was het zover! Om 22.15 (!!) zaten we woensdag dan eindelijk bij de film! Het werd een latertje, maar dat was het wat mij betreft meer dan waard 😉 Ik vond dit deel nog vele malen beter dan de eerste. Toppertje! Ik vond ‘m zo leuk dat ik meteen 50 tinten vrij heb gehaald bij de bieb. Ben benieuwd!

Voor ik het wist was het vrijdagavond en stonden we te dansen bij de Hitzone party op Def Rhymz, die deze avond ook van de partij was. Geniaal haha! Met een piep in mijn oor en lach op mijn gezicht dook ik die avond rond 5 uur in bed. Deze oma had wel wat slaap nodig, hihi. Alweer zo’n 5 uur later stond ik naast mijn bed. Hoe laat ik ook naar bed ga, langer slapen dan tot 10 uur lukt me niet. Resultaat? Een mega gare dag. Beetje jammer dat ik dus ook nog moest werken.. Even bikkelen en ook dat was zo weer voorbij. Snel naar huis scheuren, omkleden en door. Er stond iets gezelligs, maar ook een tikkeltje moeilijks op de planning.. Ik moest afscheid nemen van vriendinnetje – en gastblogger – Laura. Ze vertrok de volgende dag naar Zuid-Afrika. Bweehhhhhh! Ze heeft hier ook over geschreven, mocht je benieuwd zijn.

Zondag moest er alweer gewerkt worden! Je begrijpt dat deze leuke – drukke – dagen er wel hebben ingehakt.. Ik stond op met kop- en rugpijn, dus het werk viel me een beetje zwaar. Nadat ik wat eerder dan verwacht thuis kwam heb ik lekker rustig aan gedaan. Ik heb mezelf afgezonderd en een berg foto’s gemaakt. Heerlijk! Nu kan ik spulletjes gaan testen en/of een plekje geven. Verder deed ik weinig. Zo fijn!

In ‘Mijn week x 4’ deel ik iedere week:

 • 4 foto’s van de afgelopen week. Foto’s die er voor mij écht uitspringen en die ik gewoon moet delen
 • 4 blijmakers
 • 4 artikelen die me zijn bijgebleven
 • 4 steekwoorden die mijn week omschrijven

4 foto’s van afgelopen week:

img_2829

Spice Girls, wat vind jij.. Lijken we..?!

img_2824

Ik had een doosje vogelvoer gewonnen via Beaphar! Zijn de beestjes ook weer blij 🙂

img_2904

Meneer kwam even kijken hoe ik foto’s maak 😉

img_2809

Wow, jeugdsentiment. Breezer watermeloen!

4 blijmakers van afgelopen week:

 • 50 shades of grey, hier keek ik al maanden naar uit! Ik vond ‘m beter dan deel 1… 😉
 • Met vriendinnen naar de Hitzone party, Def Rhymz was ook van de partij!
 • Op zondag na het werk lekker bijtanken, het was nodig, zullen we maar zeggen.
 • Een heleboel foto’s maken voor mijn blog en ook nog tevreden zijn! Yes.

4 artikelen die me zijn bijgebleven

4 steekwoorden die afgelopen week omschrijven:

 • plezier
 • trots
 • productiviteit
 • lol

Ik kijk met een fijn gevoel terug op afgelopen week 🙂 Het was gezellig druk met vooral leuke dingen. Toch voel ik me door alles nog steeds erg moe. Chronisch vermoeid ofzo, hihi. Ik ga moe naar bed en sta moe op. Hangt er iets in de lucht ofzo? Of ben ik gewoon heel erg toe aan lente en zomer, dat kan natuurlijk ook nog!

Voor deze week staat er – vooralsnog – een stuk minder op de planning, dus hopelijk blijft dat zo. Lijkt me namelijk ook weleens lekker, gewoon wat minder plannen en wat meer tijd voor spontane dingen.


Ben jij momenteel ook zo vermoeid? Zo ja, wat doe je ertegen?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter – Pinterest

0