• October 18, 2021

Als ik aan afgelopen week denk word ik blij. Als ik die dikke kater even achterwege laat, want pfff. Werken met een kater is echt killing! Gelukkig heb ik als piraat toch een gezellige avond gehad. Daarnaast genoot ik van een mega Viandel en maakte ik een tattoo afspraak. Kijk je met me mee?

img_3217

Een lange dag werken op zondag is al niet mijn favoriete tijdsbesteding, maar hey, er moet ook gewerkt worden hè?! Maar zo’n dagje werken met een kater is helemaal niet te doen, pfff. First things first, laat ik beginnen met het begin van afgelopen week. Toen ik nog fris en fruitig was 😉

Op maandag begon ik met frisse moed aan een nieuwe werkweek. Ik had van te voren een goede weekplanning gemaakt waarin ik werk, verplichtingen en rustmomentjes goed met elkaar heb afgewisseld. Dat was toch wel een fijn vooruitzicht moet ik zeggen! Wat ik allemaal deed? Eigenlijk gewoon ‘the usual’. Ik werkte 4 dagen, ging deze week ‘maar’ 1 x naar de bios en verder liet ik het een beetje op me afkomen. Ik heb wat tijd aan mijn blog kunnen spenderen waardoor ik niet iedere dag met artikels schrijven bezig hoefde te zijn. Hoe leuk deze hobby ook is, soms wil ik gewoon even niets ‘moeten’.

Zaterdag was ik lekker vrij, en dat terwijl het officieel mijn werkweekend was! Dat was helemaal een meevaller 😉 En stiekem kwam het ook wel goed uit, want mijn ouders waren vandaag een dagje in Nederland. Nu konden we gezellig even bijkletsen, fijn! Maar dat was niet alles, want we gingen ook nog even langs een tattoo studio waar mijn moeder wat connecties heeft. Ik wilde mijn bovenarm namelijk nog afmaken/uitbreiden. Aangezien ik wel weer toe was aan iets nieuws besloot ik eens ergens anders een kijkje te nemen. En nu? Nu heb ik een afspraak, op 1 mei mag ik weer een dagje op de pijnbank, hihi. Tja, wie zegt dat tattoo’s verslavend zijn moet ik wel een beetje gelijk geven hoor…

Ik wil al een tijdje weer eens de deur uit voor wat outfit foto’s, en doordat een fotografe waar ik mee zou gaan shooten me had laten zitten was mijn vriend weer de lul 😉 We kozen deze keer voor een iets andere locatie, lekker ‘artsy‘ en kleurrijk. Stiekem ook eigenlijk blij met het resultaat! In de avond aten we met z’n allen bij mijn oom en tante, gezellig! Ik kan er eigenlijk altijd wel van genieten om lekker samen te zijn met familie en te genieten van elkaars gezelschap. Note to self : moeten we vaker doen!

Laat werd het niet, want ik bedacht me spontaan dat ik toch nog wel een dagje wilde gaan carnavallen. Stel je voor dat het super gezellig zou worden en ik ben er niet bij?! Kan toch niet?! Nog snel een rondje door de supermarkt voor een aantal flesjes Liefmans en ik was klaar om te gaan. Piratenpakje onder het stof vandaan en gaan met die banaan. Het werd onverwachts ontzettend gezellig. De drankjes smaakten goed, maar toch was ik verstandig en dook ik redelijk op tijd mijn bedje in. Met een klotsende buik viel ik als een blok in slaap… Om vervolgens met de grootste hoofdpijn ooit weer te ontwaken. Meh, dit beloofd wat. Er moest namelijk nog gewerkt worden. Ik weet niet hoe ik het heb geflikt, maar ook deze lange zondag waar geen einde aan leek te komen heb ik met heel veel moeite – en paracetamol – toch weer overleefd. Bam!

In ‘Mijn week x 4’ deel ik iedere week:

 • 4 foto’s van de afgelopen week. Foto’s die er voor mij écht uitspringen en die ik gewoon moet delen
 • 4 blijmakers
 • 4 artikelen die me zijn bijgebleven
 • 4 steekwoorden die mijn week omschrijven

4 foto’s van afgelopen week:

img_3162

Ik ben helemaal klaar met de kou en de regen. Ik ben meer dan klaar voor temperaturen in de dubbele cijfers en wat meer zon! Wie ook?

img_3284

Kenzo weet heel goed wat hij moet doen om mij te doen smelten. How cute!

image1

Ik heb op Instagram een leuke winactie lopen samen met Northflix. Je maakt tot en met aanstaande zondag kans op al deze lipproducten. Je vindt ons onder @simplynspecialnl en @northflix.

img_3220

Foto’s maken op een toffe locatie.

4 blijmakers van afgelopen week:

 • Tattoo afspraak gemaakt voor 1 mei, exciting!
 • Met mijn ouders bijgekletst en samen bij mijn oom en tante gegeten.
 • Plannen gemaakt voor een weekend bij mijn ouders.
 • Met een vriend van mij carnaval vieren en onverwachts een hele leuk avond hebben.

4 artikelen die me zijn bijgebleven

4 steekwoorden die afgelopen week omschrijven:

 • balans
 • familie
 • liefde
 • hoofdpijn

Heb jij nog carnaval gevierd, of wat heb jij uitgespookt afgelopen weekend?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter – Pinterest

0