• October 25, 2021

Afgelopen week was er één met een hoop vermoeidheid en rugpijn. Sorry, ik wou dat het mooier kon maken dan het is 😉 Maar tussen alle ‘kwaaltjes’ heb ik toch nog wat leuke dingen weten te proppen. Zo heb ik toegegeven aan mijn guilty pleasure, bracht ik het weekend in Duitsland door en genoot van de tijd met mijn ouders. Ik klets je weer helemaal bij!

img_3318

Woohoo! Het was weer mijn vrije maandag. En pff, die kon ik wel gebruiken na mijn avond carnavallen op zaterdag. Deze oma had het zwaar en moest hier nog van bijkomen… Oorspronkelijk was het plan om maandag met mijn vriend naar
Klein Costa Rica te gaan, dit is een hele mooie vlindertuin (inclusief andere dieren), maar helaas was deze gesloten. In plaats daarvan trotseerden we de regen en brachten we – hoe verrassend – een bezoekje aan de bioscoop. Prima tijdsbesteding op een vrije dag! We zijn naar Fist Fight geweest, een comedy die vooral erg flauw was. Flauwe films zijn soms precies dátgene wat je nodig hebt. Niet nadenken, geen moeilijke verhaallijn, gewoon flauwe, droge humor. Vonden wij het een ‘must-see’?! Nope! De film was wel leuk, maar het is niet dat ik zeg “deze móet je in de bios zien”.

Na deze vrije dag begon het echte leven weer. Het leven waarin er gewerkt moet worden. En hard! Uit het niets kreeg ik het ook nog aan mijn rug. Echt zo’n stekende pijn halverwege mijn rug. Not funny! Zeker als je de hele dag staat wordt het er niet beter op. Mijn vriend was de sjaak, want hij mocht zich uitleven op mijn rug. Masseren met die handel! Alle producten met Arnica kwamen eraan te pas, dit wordt namelijk gebruikt bij spierpijn, bloeduitstortingen en zere plekken. Toch wel een voordeel dat je als blogger de eer hebt om weleens wat producten te testen. Nu had ik namelijk massageolie én douchegel met Arnica in huis. Nu kon ik eens kijken of ze écht wat doen voor mij. Het antwoord hierop is ‘ja’. Na een flinke massage met Arnica massageolie en een douchebeurt met de Arnica douchegel van Kneipp voelde ik al verlichting. Mijn vriend merkte het na een avond trainen ook al op, de Kneipp douchegel is hier in ieder geval goedgekeurd!

Na bloed, zweet en tranen was het dan eindelijk vrijdag klokslag 19.00 uur. Which means : WHIEEKENDDDD! Een sprintje richting huis waar ik alle spullen liet vallen en mezelf op de bank nestelde. Zo. Ik zit. Uiteindelijk bleef ik een uur zitten, liggen, en lekker veel knuffelen met mijn vriend en Kenzo. Heerlijk. Nog heel even genieten van elkaar voordat ik opgehaald zou worden door mijn vader. Er stond namelijk een weekend bij mijn ouders op de planning. YAY!

Zaterdag begon mijn weekend lekker rustig. Hoewel ik al om 7.00 uur (!) wakker was, voelde ik me niet erg moe. Ik bleef nog lekker in bed liggen en schreef voor ik het wist bijna 2 artikelen. Ik merk toch dat ik in de ochtend wat productiever ben op dat gebied 😉 In de middag gingen we nog ‘even’ de stad in, uiteindelijk waren we pas rond 7 uur thuis ofzo. Het was een gezellige dag, alles op ’t gemak. Ik gaf maar 6 euro uit bij DM – ja, het kan echt – en verder kocht ik bij New Yorker nog een trui, panty’s en ondergoed bij Primark en wat frutsels bij een kringloopwinkel.

Zondag was zoals een echte zondag hoort te zijn. Ik sliep uit, las een aantal blogjes en deed vooral niet te veel! Ik knuffelde met de kat van mijn ouders, wat een lieverd is dat! En voor ik het wist stond mijn vriend voor de deur met Kenzo <3 Gezellig! De rest van de dag hebben we niet veel gedaan. Lekker op de bank gehangen, gekletst en gechilld 🙂

In ‘Mijn week x 4’ deel ik iedere week:

 • 4 foto’s van de afgelopen week. Foto’s die er voor mij écht uitspringen en die ik gewoon moet delen
 • 4 blijmakers
 • 4 artikelen die me zijn bijgebleven
 • 4 steekwoorden die mijn week omschrijven

4 foto’s van afgelopen week:

img_3352

Een selfie hoort erbij..!

img_3361

Finally, ik heb weer een ‘nieuwe’ leren jas. De mijne heb ik vorig jaar in Winterberg laten liggen. Dit exemplaar kocht ik voor maar 5 euro bij de kringloop. Yes, happy me! Is er misschien animo voor een artikel met mijn leukste aankopen bij de kringloop? Let me know!

img_3300

Zoals (velen) van jullie wel weten is vriendinnetje – en gastblogger – Laura momenteel in Zuid-Afrika voor haar werk. Gelukkig spreek ik haar geregeld via Whatsapp, dus ik blijf toch een beetje op de hoogte. Zo stuurde ze ook deze leuke foto! Ze heeft het enorm naar haar zin en geeft zodra het kan een update. Miss you!

img_3362

Krümel steekt gewoon weer lekker zijn tong uit 😛

4 blijmakers van afgelopen week:

 • Mijn #echtepostiscool pakketje ontvangen
 • Veel praten en knuffelen met mijn vriend
 • Een weekend naar mijn ouders in Duitsland
 • Leuke dingen scoren voor weinig bij de kringloop

4 artikelen die me zijn bijgebleven

4 steekwoorden die afgelopen week omschrijven:

 • Regenregenregen
 • Drukte
 • Rust
 • Ontspanning

Heb jij leuke plannen voor deze week? Ik ben benieuwd 🙂

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter – Pinterest

0