• October 25, 2021

Vandaag blik ik terug op een week met heel veel lente-kriebels en gezelligheid, maar helaas had ik ook te maken met een ochtend crisis. Iets met een wekker die ik niet heb gehoord.. Als je klaar bent voor een terugblik op mijn week inclusief een aantal foto’s, blijmakers, steekwoorden en artikelen, lees dan gezellig mee!

img_3497

Ik ga jullie vandaag niet opnieuw vervelen door te zeggen dat ik zo’n drukke week achter de rug heb. Dingen liepen niet allemaal zoals gepland, maar gelukkig heb ik hier en daar wat tijd gevonden voor ontspanning en leuke dingen.

Afgelopen week heb ik in totaal 6 dagen gewerkt, bikkel! We hadden wat zieken afgelopen week waardoor ik mijn collega’s uit de brand heb geholpen op mijn vrije dag. Diezelfde avond kwam een vriendinnetje gezellig langs en maakten we tijd voor onze guilty pleasure; Temptation Island. Het wordt echt met de week erger joh, wat die mensen daar uitspoken?! Ik vraag me oprecht af of dit allemaal échte relaties zijn, want pff.. Waarom zou je hier überhaupt aan mee doen? Toch ben ik blij dat ze dit doen want dan heb ik weer iets leuks om naar te kijken, haha. Ik kan al niet wachten tot de nieuwe aflevering morgen.

Vrijdagavond ben ik ook iets langer op het werk blijven hangen, het was wederom wat druk geweest. Moe, maar voldaan plofte ik op de bank en keek The Voice Kids, die ik overigens véél leuker vind dan de ‘gewone’. Ik weet niet, ik vind kinderen in dit geval gewoon veel leuker om naar te kijken. Wie heeft dit ook? Anyway, ik ging vroeg naar bed want ik moest de volgende dag weer vroeg op mijn werk verschijnen…

Ik schrok wakker en voelde het meteen “dit is niet goed, hier klopt iets niet”. Fuck, nee! Het is 7.35, help! Ik had op dat moment al onderweg moeten zijn, maar de werkelijkheid was anders… Ik deed net mijn ogen open en was meteen klaarwakker. Ik sprong uit bed, haalde een watje over mijn gezicht, deed mijn kleren en rende de deur uit. Toos make-uploos wel te verstaan! Uiteindelijk was ik met een beetje racen slechts 4 minuten te laat, joe! Dat ik een mega droge mond en lege maag had laat ik maar even achterwege. Na een hoop gepruts en gestuntel op het werk heb ik deze kleine achterstand toch nog in kunnen halen. Wat een dag, wat een dag! Daarom was ik stiekem ook wel blij toen ik al lekker vroeg klaar was.

Het was namelijk tijd voor wat quality time met mijn vriend. We zijn deze dag lekker op pad geweest. We hebben boodschappen gedaan, en zijn ook nog de natuur in gegaan. Even genieten van de rust, de aangename temperatuur, maar ook van elkaars gezelschap. Oh, en er moesten ook nog blog foto’s gemaakt worden 😉 want ook dat gaat gewoon door.

De rest van mijn weekend was niet heel boeiend, ik heb wat in huis gerommeld en opgeruimd en verder ben ik aan het werk geweest. Geen wilde party plannen dus 😉 Maar stiekem vind ik dat helemaal niet erg.

In ‘Mijn week x 4’ deel ik iedere week:

 • 4 foto’s van de afgelopen week. Foto’s die er voor mij écht uitspringen en die ik gewoon moet delen
 • 4 blijmakers
 • 4 artikelen die me zijn bijgebleven
 • 4 steekwoorden die mijn week omschrijven

4 foto’s van afgelopen week:

miu-miu-eau-de-parfum

Vorige week verscheen een review van bovenstaande parfum, al gespot?

img_3476

Omdat mijn vriend niet staat te springen om op de foto te gaan worden er niet veel foto’s gemaakt. Maar soms, dan ontkomt hij er niet aan 😉

img_3480

Er is zon, dus waar is Kenzo? In de zon. Kan niet anders…

img_3478

Ik ontving weer nieuwe Etos goodies! Ik ben vooral benieuwd naar de matte lipstick transformer, en jij?

4 blijmakers van afgelopen week:

 • Eindelijk in de zon op het balkon zitten
 • Lekker veel wandelen met de hond
 • Met mijn vriend op pad en foto’s maken voor mijn blog
 • Mail krijgen voor een hele leuke samenwerking

4 artikelen die me zijn bijgebleven

4 steekwoorden die afgelopen week omschrijven:

 • Zon
 • Lente-kriebels (oké, dit zijn dus 2 woorden..)
 • Gezelligheid
 • Chaos

Heb jij ook al kunnen genieten van de eerste zonnestralen? Vertel, wat heb jij uitgespookt?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter – Pinterest

1