• October 25, 2021

Ik start deze nieuwe ‘Mijn week x 4′ met een heerlijk cliché; namelijk “time flies”. Het is écht zo! Zeker wanneer je in een drukke periode zit hoef je maar één keer met je ogen te knipperen en de week is voorbij. Zo’n week was afgelopen week! Met een aantal hoogtepuntjes, waaronder mijn nieuwe haarkleur, #echtepostiscool is en een hoop rommel en centjes. Lees je mee?

img_3478

Ik startte mijn week weer met een vrije dag, toppie! Hoewel ik grootse plannen had kwam er die dag weinig van terecht. Ik was van alles aan het doen, maar het waren allemaal niet echt nuttige dingen. Ik wilde namelijk een beetje vooruit werken voor mijn blog, zeker omdat ik wist dat ik daar de rest van de week weinig tijd voor zou hebben. Ik zat de hele dag een beetje in zo’n ‘meh-sfeer’. Dat je van alles wil doen, maar niets lukt, maar anderzijds wil je ook gewoon kei hard chillen. Je voelt je gewoon een beetje lusteloos. Zo’n gevoel dus. Snel door naar de rest van de week!

Hierna was het namelijk tijd om te strijden op het werk. Met pijn aan mijn voeten en in mijn schouders heb ik deze werkweek weer overleefd. Tot mijn grote ergernis heb ik de afgelopen week slechts heel weinig tijd aan het bloggen besteed. Ik heb vrijwel geen blogjes gelezen, maar ook nauwelijks voor mijn eigen blog kunnen schrijven. Reacties beantwoorden was er ook bij ingeschoten… Ik heb het erg druk gehad en wanneer ik dan eindelijk op de bank lag kon ik me er ook niet echt toe zetten. Fysiek en mentaal was ik gewoon moe. Maar weet je, soms is het niet anders. De tijden dat ik laat in de avond nog een artikel afmaak voor de volgende dag zijn voorbij. Als het echt niet anders kan, dan schuif ik het artikel gewoon een dagje op 🙂 Soms is een avond zonder laptop óók wel erg lekker!

Zaterdag werd ik wakker en struikelde ik bijna over mijn #echtepostiscool pakketjes die naast mijn bed stonden. Hier had ik ze expres neergezet zodat ik ze meteen open kon maken toen ik wakker werd 🙂 Ik voelde me bijna jarig! Madeleine van Madebyleine had mij als lootje en heeft erg haar best gedaan voor mij. Alles was heel mooi verpakt en past goed bij mij. Ik trof een aantal zakjes thee aan, maar bijvoorbeeld ook een lekkere lipbalm, chocolade en zelfs nog make-up. En dat was niet eens alles 😮 Ik ben erg blij met alle spulletjes, dankjewel hiervoor! Daarnaast ontving ik ook nog een extra verrassing van Rau Cosmetics. Ze hadden me een aantal producten toegestuurd die ik zeker nog wil testen. Ik ontving 2 maskers, een mini BBcream, wasgel en een peeling. Yes, ik ben weer erg verwend deze editie. Bedankt Northflix en Monsieurmango voor het organiseren weer, jullie hebben het weer top gedaan.

Na het uitpakken van mijn cadeautjes was het tijd om snel de bus en trein te pakken richting den Bosch. Ik had namelijk een afspraak staan waar ik heel erg naar uitkeek. Ik kreeg een haar make-over bij Cosmo Hairstyling, namelijk een mooi bruin/blonde balayage. Stiekem stond dit al een hele lange tijd op mijn wensenlijstje. Na een lange zit van ruim 6 (!!) uur stapte ik met een mooie coupe de deur uit. YAY! Ik was zó blij! Hierover zal nog een uitgebreid artikel verschijnen 🙂

Na een vette pizza en even bankhangen was het tijd om snel mijn bed in te duiken. De volgende dag zou ik namelijk op de rommelmarkt staan om hopelijk heel veel ‘troepjes’ te verkopen. Missie geslaagd, met heel veel spulletjes minder en wat centjes rijker kwam ik eind van de middag thuis. Het ruimt zo wel lekker op!

In ‘Mijn week x 4’ deel ik iedere week:

 • 4 foto’s van de afgelopen week. Foto’s die er voor mij écht uitspringen en die ik gewoon moet delen
 • 4 blijmakers
 • 4 artikelen die me zijn bijgebleven
 • 4 steekwoorden die mijn week omschrijven

4 foto’s van afgelopen week:

img_3572

Nog eventjes genieten van de laatste zonnestralen op het balkon 😉

img_3600

Het slagveld nadat ik alle #echtepostiscool pakketjes heb uitgepakt. Wat is het veel hè?!

img_3628

Mijn kraampje met spullen 🙂 Gelukkig heb ik lekker veel kunnen verkopen.

img_3630

Bagger kwaliteit, maar vooralsnog moeten jullie het hiermee doen 😉 Er komt nog een uitgebreid artikel over online.

4 blijmakers van afgelopen week:

 • Heel veel lekker – en slecht – eten. Viandellen, pizza’s, friet.. Alles is de revue gepasseerd afgelopen week.
 • Wakker worden en 2 #echtepostiscool pakketjes uitpakken! Ik voelde me een beetje jarig!
 • Eindelijk een nieuwe haarkleur! Ik ben bij Cosmo Hairstyling den Bosch geweest voor een balayage.
 • Op de rommelmarkt staan en spullen verkopen, ik heb mooi een extra zakcentje verdiend. Hoppa!

4 artikelen die me zijn bijgebleven

4 steekwoorden die afgelopen week omschrijven:

 • vermoeidheid
 • stress
 • rusteloosheid
 • drukte

Sta jij weleens op de rommelmarkt? En wat vind je van mijn nieuwe haarkleur?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter – Pinterest

0