• October 19, 2021

Spring is in the air! Ik ben een blij ei want de lente is in volle gang. Tussen het werken door heb ik lekker van de zon kunnen genieten samen met mijn kleine vriend Kenzo. Verder genoot ik van ‘Booly saté, had ik opstartproblemen én een heus sushi drama. Je leest het weer in deze gloednieuwe ‘Mijn week x 4’.

img_3739

Ja hoor, deze oma is eindelijk uit haar winterslaap ontwaakt. Weg met de kou, hallo zon en goed humeur! Ik begin echt te merken dat ik begin op te knappen en mezelf na al die maanden eindelijk wat fitter voel. Had ik dus toch zo’n winterdip te pakken, bleh. Gelukkig heeft de winter nu plaatsgemaakt voor de lente 🙂 Ik merk meteen dat ik makkelijker – vroeger – uit bed kom en niet constant moe ben. Daarnaast is een goed humeur ook wel een fijne bijkomstigheid. Kortom : ik ben blij!

Ik weet niet of het alleen door het weer komt, maar ik kijk echt terug op een fijne week. Ik had een goede balans tussen werk, rust en privé. Ik ging een middag met een vriendin naar het centrum en trakteerde mezelf op een bubble-tea, dat was al een eeuwigheid geleden. Nom! Diezelfde avond kletsen we gezellig bij met vriendinnen en keken we ondertussen naar Temptation Island, heerlijk fout, maar oh zo leuk. Om het weekend in te luiden stond er een sushi date gepland 🙂 Met heel veel zin én een lege maag stonden we om 19.15 uur dan eindelijk op de stoep bij het sushi restaurant. De drukte beloofde niet veel goeds, alle tafels waren bezet! En dat terwijl we netjes hadden gereserveerd. “Er was iets mis gegaan, of we even wilden wachten” werd er tegen ons gezegd. Zucht. Na zo’n 15 min kwam ons tafeltje vrij. Aanvallen! Maar nee, dat feestje ging niet door. Het was er mega druk en ze liepen gigantisch achter. Dat was te merken. Pas na dik een uur (!) kregen we iets te eten.. Wat een drama!
Uiteindelijk hebben toch nog eens buikje rond gegeten en gelachen samen, maar leuk was anders 😉 De bediening en service liet te wensen over..

Het weekend moest er weer gewerkt worden! Toch heb ik naast alleen maar werken ook nog wat andere dingen kunnen doen. Ik bracht weer een bezoekje aan de kringloopwinkel, deed wat boodschappen en zat in de zon op het balkon. Want ja, ook dát moet gebeuren! Die hond van mij vind het maar al te heerlijk, hihi. En hij is ook niet graag alleen, de sukkel 😛 Wil hij naar buiten, doe ik de deur open, maar zodra hij ziet dat ik terug naar binnen loop komt hij achter me aan. Het is me er een!

Best wel uniek voor mijn doen, vorige week ben ik helemaal niet naar de bioscoop geweest. Iedere week lees je hier naar welke film(s) ik ben geweest, maar deze week moet ik jullie teleurstellen. Momenteel draait er vrij weinig, helaas 🙁

In ‘Mijn week x 4’ deel ik iedere week:

 • 4 foto’s van de afgelopen week. Foto’s die er voor mij écht uitspringen en die ik gewoon moet delen
 • 4 blijmakers
 • 4 artikelen die me zijn bijgebleven
 • 4 steekwoorden die mijn week omschrijven

4 foto’s van afgelopen week:

img_3732

Ja jongens, het kan weer! Het is weer tijd om eindeloos lang in de zon te liggen 🙂 Kenzo heeft er zin in zoals je ziet.

img_3764

Wat is het mooi buiten! Daar moest natuurlijk even een foto van gemaakt worden 😉

img_3775

Ik ontving 2 setjes oorbellen via de webshop van Bizzywoman. Hier kun je terecht voor diverse zilveren sieraden zoals oorbellen, kettingen, ringen, maar ook diverse lifestyle artikelen. Ik ging deze keer voor minimalistisch omdat ik deze trend op moment erg kan waarderen 😉 Welk paar vind jij het leukst?

Daar is ie dan; de enige echte Booly saté. Mijn vriend heeft alweer een hele tijd terug geëxperimenteerd en maakte deze kipsaté, en sindsdien is dit een groot succes hier in huis. Hier kan ik echt geen genoeg van krijgen, té lekker!

4 blijmakers van afgelopen week:

 • Eindelijk het gevoel hebben dat de lente nu écht begonnen is
 • Gezellig bijkletsen met vriendinnen en Temptation Island kijken #guiltypleasure
 • Sushi date met vrienden
 • Genieten van een fijne balans tussen werk, privé en andere verplichtingen

4 artikelen die me zijn bijgebleven

4 steekwoorden die afgelopen week omschrijven:

 • zon
 • genieten
 • energiek
 • balans

Geniet jij ook zo van de lente en de lekkere temperaturen?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter – Pinterest
* dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review

0