• October 18, 2021

Joehoe, vorige week genoot ik – eindelijk – voor de eerste keer van een lekker ijsje bij de ijssalon. Met maar liefst 3 bolletjes heb ik mezelf weer overtroffen jongens! Verder was ik veel op ons balkon te vinden, had ik een verjaardag en sloot ik mijn weekend af met de film Flubber. Wat ik nog meer deed lees je vandaag!

img_3911Vorige week sloten we de maand maart af en begonnen we aan een nieuwe maand; april. En laat ik daar nou ontzettend naar uitkijken. April staat in het teken van mijn verjaardag, ons eerste festival en een hoop gezelligheid. Laat ik nu niet teveel op de feiten vooruit lopen 😉 Dit artikel gaat immers over afgelopen week!

Ik kijk met een tevreden gevoel terug op afgelopen week. De lente is in volle gang en ik geniet daar enorm van. Het is eindelijk weer tijd voor een dunnere jas, middagen op het balkon in de zon en vooral langere dagen. Ik kan hierdoor makkelijker mijn bed uitkomen en ben gelijk een stuk energieker, fijn!

Het was eigenlijk een vrij standaard weekje. Ik werkte 4 dagen en daarnaast had ik nog hier en daar een aantal leuke dingen gepland. Zo kwam er een vriendinnetje op bezoek en keken we naar Temptation Island – hoe kan het ook anders – onder het genot van heel veel lekkers. Nom! Ik blijf me erover verbazen wat die mensen daar uitspoken joh, nog geen 2 weken van elkaar gescheiden en toch weten ze het allemaal te presteren om vreemd te gaan. Why?! Heel je familie ziet wat jij daar uitspookt, dat is toch echt te erg, haha. Zou niks voor mij zijn!

Naast het werk heb ik niet veel bijzonders gedaan. Vooral wat in huis bezig geweest, een aantal wasjes gedraaid, spullen uitgezocht en opgeruimd. Ook dat moet af en toe gebeuren. Soms moet je gewoon even flink de bezem erdoor halen 😉 Altijd een opluchting als dat er weer opzit.

Mijn weekend was wel gezellig, ik startte mijn dag lekker op het gemakje. Precies zoals het hoort in het weekend! Daarna heb ik wat blogjes gelezen, maar ook zelf met mijn eigen blog lopen prutsen. Ik kreeg weer eens het idee om mijn logo te veranderen, maar dit lukte helaas niet helemaal zoals gehoopt. To be continued, zullen we maar zeggen 😉 In de avond hadden we nog een verjaardag op de planning staan, gezellig! Zondag was vooral een lekker luie dag, alles op het gemak. In de middag hadden we nog met vrienden afgesproken, we zochten lekker het zonnetje op en sloten deze middag af met een heerlijk ijsje. Dit ga ik vaker doen!

In ‘Mijn week x 4’ deel ik iedere week:

 • 4 foto’s van de afgelopen week. Foto’s die er voor mij écht uitspringen en die ik gewoon moet delen
 • 4 blijmakers
 • 4 artikelen die me zijn bijgebleven
 • 4 steekwoorden die mijn week omschrijven

4 foto’s van afgelopen week:

img_3877-1

Dit smaakte naar meer.. 🙂

img_3856

Geef mij een vergrootglas en je krijgt dit.

img_3872

Het was echt stralend weer, op zo’n moment is het echt lekker om even in de buitenlucht te zijn.

img_3885

Helaas is de foto niet helemaal scherp, maar buiten dat vind ik het een hele leuke foto.

 

4 blijmakers van afgelopen week:

 • ’s Morgens beter op kunnen staan en mezelf energieker voelen.
 • Genieten van het eerste ijsje van dit jaar.
 • Verwend worden met de lekkere eiersalade van een vriendin.
 • Leuke blog pakketjes mogen ontvangen. Blijft bijzonder!

4 artikelen die me zijn bijgebleven:

4 steekwoorden die afgelopen week omschrijven:

 • Zon
 • Energiek
 • Gezellig
 • Vrolijk

Vertel, heb jij al genoten van je eerste ijsje dit jaar? Oh, en nog een brandende vraag : welke smaak kies jij standaard? Ik altijd citroen. Heb je natuurlijk altijd al willen weten 😉

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter – Pinterest

0