• October 19, 2021

Een verwend kind, een bezoekje aan Cosmo den Bosch, maar ook een hereniging met een vriendinnetje van me?! Dat zijn een aantal van de hoogtepuntjes van afgelopen week. Natuurlijk heb ik tussendoor niet stilgezeten, dus wat ik nog meer heb gedaan vertel ik je weer in deze wekelijkse update!

img_4003

Maandag was het eindelijk zo ver. Na 7 weken kwam vriendinnetje Laura weer terug uit Zuid-Afrika. Ze zou hier namelijk gaan werken en ervaring en kennis uitwisselen. Wat heb ik haar gemist! Gelukkig stond ze dinsdag al bij mij op de stoep voor een dikke knuffel en het nodige geklets. Missed you a lot!

Ook stond er weer een afspraak bij Cosmo den Bosch op de planning. Ik kreeg namelijk een toning. Mocht je niet weten wat dit is, dit is een kleur onderhoudsbehandeling. Blond geverfd haar loopt snel terug en wordt warm, en dit was ook bij mij het geval. Gelukkig wist Wendy hier ook deze keer weer raad mee 😉 Twee uur later stond ik weer buiten met een mooie kleur.

Uiteraard moest er ook weer gewoon gewerkt worden, dus dat deed ik braaf. Vrijdagmiddag was ik voor de verandering een keer lekker vroeg klaar, zo fijn. Mijn vriend is namelijk standaard iedere vrijdag om 13.30 uur klaar met werken, dus als we samen vroeg klaar zijn is dat wel zo gezellig. We besloten om eindelijk – na weken – weer eens naar de bios te gaan. Ik was inmiddels al een maand niet geweest. Ik stond bijna op het punt om mijn abo op te zeggen, want geld betalen en niet gaan vind ik ook zonde. We besloten voor een comedy te gaan, dus het is ‘Going in style’ geworden. Geen standaard en voorspelbare comedy, maar juist erg grappig, vooral door de leuke personages. Ik ga niet teveel verklappen, maar ik kan wel alvast zeggen dat deze film wel de moeite waard is.

Om de dag nog wat leuker te maken en het weekend in te luiden besloten we spontaan om een avondje uit eten te gaan. We hebben weer genoten bij Juffrouw Tok, lekker kluiven hihi! Vervolgens scheurden we naar huis want voor ik het wist stonden vriendinnen me al op te wachten voor een avondje bijkletsen met héél veel lekkers. Nom! Uiteindelijk werd het toch geen latertje en dook ik redelijk op tijd mijn bed in.

Zaterdag heb ik een redelijk drukke dag gehad op het werk, dus toen ik ’s avonds eindelijk met de voetjes omhoog zat was ik toch wel heel blij. Cheers! Nu had ook ik weekend 🙂 Ik had namelijk geluk, ik hoefde alleen de zaterdag te werken. Stiekem kwam dit heel goed uit, want mijn petekind was jarig en vierde dit afgelopen zondag. Uiteindelijk gingen mijn cadeaus bij de rest van de stapel 😛 Lucas was gewoon lekker aan het spelen en al die aandacht en drukte was een beetje veel. Het was een gezellige middag met heerlijk weer, familie, te veel taart en een kind dat mega verwend was die dag 🙂 Missie geslaagd.

In ‘Mijn week x 4’ deel ik iedere week:

 • 4 foto’s van de afgelopen week. Foto’s die er voor mij écht uitspringen en die ik gewoon moet delen
 • 4 blijmakers
 • 4 artikelen die me zijn bijgebleven
 • 4 steekwoorden die mijn week omschrijven

4 foto’s van afgelopen week:

img_3976

Fotobomb, haha!

img_3963

Vorige week was het feest, ik ontving een heleboel pakketjes. Normaal gesproken is het niet zoveel hoor 😉 Wil er wel even bij zeggen dat ik hier – ook na 2,5 jaar – nog steeds enorm dankbaar voor ben. Dat ik dankzij deze uit de hand gelopen hobby geregeld (nieuwe) producten mag testen blijft speciaal.

fb4a5123-2054-4876-b9a7-3ed115d13c20

Mijn kleine vriend op het balkon, waar hij op dit moment veel te vinden is 😉

img_3955

Daar sta ik weer, en dit is het resultaat van mijn toning 🙂 Blij mee!

4 blijmakers van afgelopen week:

 • Onverwachte pakketjes ontvangen, het is zó leuk en ik voel me zo dankbaar!
 • Lekker even quality time met mijn vriend hebben, dat hadden we nodig
 • Op zondag lekker uitslapen en een fijne dag met familie hebben
 • Mooie foto’s voor mijn blog kunnen maken en achteraf ook trots zijn op het resultaat. Zie bovenste foto 😉

4 artikelen die me zijn bijgebleven:

4 steekwoorden die afgelopen week omschrijven:

 • blijdschap
 • zon
 • geluk
 • piekeren

Hoe was jouw week? Heb jij de week ook afgesloten met een dagje in de zon?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter – Pinterest

0